november 28, 2022

DoCoS en Dennis Olman na dit seizoen uit elkaar

DoCoS gaat geen vierde contractjaar afsluiten met hoofdtrainer Dennis Olman. Voor de hoofdselectie gaat DoCoS op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Olman is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van tweedeklasser DoCoS.

Het bestuur en technische commissie hebben dinsdagavond hoofdtrainer Olman geïnformeerd dat de club op zoek wil naar een nieuwe hoofdtrainer en coach voor het eerste elftal en hoofdselectie. DoCoS staat op de elfde plaats in de tweede klasse C en hervat de competitie op 5 februari – mits de coronamaatregelen tot geen verder uitstel van de competitie gaan leiden – met een thuiswedstrijd tegen koploper Vitesse Delft. De doelstelling van DoCoS en Olman is in ieder geval om het tweedeklasserschap veilig te stellen.

Olman is sinds 2020 hoofdtrainer van DoCoS. In zijn eerste seizoen stond DoCoS laatste en was op weg naar klassehoud toen de competitie vanwege de uitbraak van corona werd stilgelegd en geannuleerd. In zijn tweede seizoen was DoCoS onder leiding van Olman koploper in de tweede klasse toen het seizoen opnieuw werd stilgelegd en geannuleerd vanwege andermaal corona.

DoCoS start op korte termijn de sollicitatieprocedure voor een nieuwe hoofdtrainer. Belangstellenden kunnen daarvoor mailen naar: voorzitter@docos.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten