BSC’68 lijdt geflatteerde nederlaag tegen Feyenoord

Dinsdagavond speelde BSC tegen het Rotterdamse SC Feyenoord uitkomend in de vierde divisie. Het eerste kwartier was duidelijk voor de rood/witten en die kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Daarna gooide BSC het ontzag van zich af en er ontspon zich een leuke partij voetbal waarin weinig krachtverschil waarneembaar was. Captain Falco Henzen kreeg de handen van de kleine 150 toeschouwers op elkaar toen hij 10 minuten voor rust de gelijkmaker binnenschoot. Na de rust zorgden twee standaardsituaties voor even zoveel doelpunten en de wedstrijd was beslist. De uiteindelijke 1-5 was geflatteerd maar om zo een bekeravontuur te beëindigen is voor een club als BSC gewoon mooi. Zaterdag pakken we de draad weer op, uit bij Zevenhoven. Vorig jaar verloren we 2 keer van deze club die ons ook nog eens het kampioenschap afpikte dus een klein kistje appelen is met hen nog wel te schillen.