Schipluiden wint van Loosduinen en voegt zich bij de kopgroep

Zaterdagmiddag 2 oktober ontving Schipluiden op eigen veld Loosduinen. Schipluiden won vorig weekeinde al met 0-1 bij Naaldwijk. Loosduinen verloor de eerste competitiewedstrijd op eigen veld tegen KMD: 1-3.

Bij rust was de stand tussen Schipluiden en Loosduinen 1-1. In de 27e minuut had de thuisploeg de voorsprong weten te bemachtigen: 1-0. Binnen een minuut stond het alweer gelijk: 1-1. Kris Flinterman scoorde voor de gasten. In de tweede helft liep Schipluiden uit naar een 3-1 voorsprong. Bob Knijnenburg, Nathan Hoek en Chris van Beurden (strafschop) scoorden voor de thuisploeg. Loosduinen redde nog wel de eer: 3-2. In de 83e minuut scoorde Beau van der Toorn namens de gasten.

Schipluiden voegt zich door deze overwinning in de kopgroep. De koppositie wordt gedeeld met Verburch en Lyra, die ook de eerste twee wedstrijden van dit seizoen wisten te winnen. Loosduinen is na twee competitieduels nog altijd puntloos.