GDA overklast HMSH (zat)

Zaterdag 14 mei was het vooraf van de wedstrijd GDA tegen HMSH al feest op Sportpark Madestein waar de meisjes onder 15-2 kampioen werden. Door een 5-0 overwinning op de SVH meisjes kon runner up Duindorp GDA MO15-2 niet meer inhalen. De trainers Marcel van der Harst en Wesley van Maren hebben het meisjes team naar grote hoogte gestuwd en zijn mede verantwoordelijk voor dit succes. De bloemen na de wedstrijd werden uitgereikt door de GDA selectie spelers die daarna de strijd aanbonden met HMSH. In een heerlijk zonnetje is er van een echte voetbalwedstrijd nooit geen sprake geweest want na een 7-0 voorsprong bij de rust zegevierde GDA met maar liefst 17-0. 

De doelpunten van GDA kwamen op naam van 
Gökmen Coban 5x

Samir Ben Omar 3x
Sander van der Ende 3x
Noa Schoenmaker 2x
Justin Schoenmaker 1x
Hassan Aknouch 1x
Arnoud Ooijevaar 1x
en 1 doelpunt kwam op naam van een eigen speler van HMSH.

Door de nederlaag van Quintus bij BMT staat GDA, met nog drie duels voor de boeg op een derde plaats van de ranglijst. Volgende week gaat GDA op bezoek op Sportpark Ockenburgh bij Toofan.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten