RVC Celeritas klaar voor 3e klasse

Oualid Hammich (Te werve) maakt overstap naar RVC Celeritas

De ervaren sluitpost is de volgende versterking voor de Rijswijkers.
Naast Kwidana (momenteel revaliderend van een blessure), gebroeders Ozcan en de getalenteerde keepers van 023 heeft de selectie van RVC Celeritas een brede keepersgilde. Binnenkort word de nieuw aangetrokken keeperstrainer gepresenteerd.

Fernando Couvreur maakt overstap naar RVC Celeritas

De ijzersterke defensief ingestelde middenvelder Fernando Couvreur (23) maakt komend seizoen deel uit van de selectie van RVC Celeritas. Fernando is wekelijks een vaste waarde in de hoofdmacht van TAC’90 dat uitkomt in de hoofdklasse. Na 5 jaar TAC’90 als thuishaven had Fernando moeite om deze overstap te maken. De komst van een kleine maar zeker ook de nieuwe uitdaging en het kunnen spelen met vrienden was voor hem de wel overwogen keuze om deze stap te maken.

“Fernando ken ik al van kleins af aan en al jaren probeer ik hem bij deze geweldige groep te krijgen”. Naast een vreselijk goede voetballer halen we een jongen binnen waar we de komende jaren van kunnen genieten, als speler en als persoon! Dit is een mooi mens en past bij onze ambities en de familie die wij zijn bij RVC Celeritas.” Aldus hoofdtrainer Young.

Mohammed El Kammouni keert terug bij RVC Celeritas

Aankomend seizoen is “Mootje” weer terug in Rijswijk en sluit hij aan bij de selectie van RVC Celeritas.
“Mo is naast een geweldige voetballer een intelligente vent die prima in de groep past. Hij is technisch, kan het spel goed lezen en weet het net makkelijk te vinden! Een toegevoegde waarde voor onze selectie!” Aldus hoofdtrainer Young die in het verleden ook al met de spelmaker werkte, maar helaas door studie moest afhaken.

Justin Lopes maakt overstap naar RVC Celeritas

Wij zijn erg blij met de komst van verdediger Justin Lopes. Justin komt van RKAVV uit Leidschendam. Hiervoor heeft hij bij oa HBS gespeeld. Justin heeft met ons meegetraind en laten zien dat hij een echte toevoeging is voor de club. Wij zijn blij met zijn komst en kunnen niet wachten hem op het veld te bewonderen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten