VCS presenteert Majd Ramadan en haalt ervaren keeper Leon Bedoya Marin

Trainers Jordi Domingos en Dennis Vaz krijgen aanvulling van jong talent Majd Ramadan. De 17 jarige Majd keert terug naar VCS. Majd is twee benig, is druk bezig naast het trainen bij de club en zit bij een voetbal academie. In de teams waar hij speelde heeft hij een goede trap, cross pass ontwikkeld en heeft een neusje voor het maken van goals. Majd heeft een duidelijk doel voor ogen en is bereid dit onder begeleiding van deze trainers te doen. “Ik wil veel leren van de spelers om mij heen en hard werken om zoveel mogelijk minuten te maken” aldus Majd.

VCS haalt ervaren keeper Leon Bedoya Marin

Leon keert terug bij VCS en zal de concurrentie strijd aangaan onder de lat. Eerder verdedigde hij al de clubkleuren. Leon (hier in actie op de foto’s) keepte al eerder bij VCS toen het af leek te steven naar kampioenschap. Iets wat hij nu echt wil gaan meemaken.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten