ZVV DenHaag pakt dikverdiende winst tegen Texel

Vandaag Zondag 6 maart was Texel 94 de volgende tegenstander van ZVV Den Haag.
De eerste kans voor de manschappen van coach Gerald Baars om de nederlaag tegen Feijenoord weg te poetsen.

Tijdens de 2e helft van de kompetitie moet er op 4 zondagen gespeeld worden en dat is lastig met een aantal spelers die zondags ook op het veld acteren.
Gelukkig was Laakkwartier vrij zodat we toch met een redelijk frisse selectie konden starten.
Ideaal is het niet want net voor het fluitsignaal kwamen er nog 2 spelers aansluiten die al één wedstrijd in de benen hadden.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht gehouden voor voor Marius Privee een bekende man in de  zaalvoetbalwereld

ZVV Den Haag begon voortvarend aan de wedstrijden en al in de 4e minuut tekende Abdelhak Bojaada voor de 1-0 op aangeven van Shwendell Cijntje.
Den Haag kreeg kans na kans maar de keeper van Texel was een groot struikelblok.
Wojciech Barlik stond ook zijn mannetje in het doel van ZVV Den Haag en hield in die fase Texel op afstand.
Als je de kansen blijft missen dan krijg je de deksel op de neus en dat ondervonden de hagenaars.
Door 2 onoplettendheden kwam Texel net voor rust op een 1-2 voorsprong.

Na rust een energiek Den Haag op jacht naar de gelijkmaker.
Een slimme actie  van aanvoerder Morad Chalhi resulteerde in de 2-2 net na rust.
Lang heeft Den Haag er niet van kunnen genieten want Texel strafte gelijk weer een fout af 2-3.
Dus Den Haag kon weer in de achtervolging.
Faisal Karoumi bracht de teams weer op gelijke hoogte 3-3.
Het spel ging over en weer met een overwicht voor ZVV Den Haag.
Met een schitterende passeeractie en dito afwerking bracht Shwendell Cijntje de 4-3 op het scorebord.
Toen kon Den Haag wat meer achteruit leunen en Hamza Boukhari bracht Den Haag met een mooi doelpunt in een nog betere uitgangspositie 5-3.

Toch gaf Texel niet op en er waren nog hachelijke momenten voor beide doelen.
Faisal Karoumi maakte  aan alle onzekerheid een einde door in de laatste minuut de 6-3 binnen te schieten en de dikverdiende zege was binnen.

A.s vrijdag 11 maart komt Groene Ster Vlissingen op bezoek.
Aanvang 20.30u in de sportcampus Zuiderpark.