Zaterdag 1 juni tweede editie van het KMD Sem Steijn toernooi

Op zaterdag 1 juni a.s. organiseert sv KMD de tweede editie van het Sem Steijn toernooi. Het Haagse talent voetbalde voor KMD totdat ADO Den Haag hem opnam in de jeugdopleiding. Sem ontwikkelde zich via VVV Venlo en ADO Den Haag razendsnel en was dit seizoen de meest scorende middenvelder van de Eredivisie.

Voor KMD is het de eerste speler uit de eigen jeugd die het heeft geschopt tot het betaalde voetbal. KMD is natuurlijk apetrots op Sem en andersom komt Sem nog regelmatig bij zijn oude club. Na het succes van vorig seizoen is er ook nu weer een prachtig jeugdtoernooi met 35 teams georganiseerd voor de jeugd uit de O11 en O12.

Maar er wordt niet alleen gevoetbald, de kids gaan ook punten schieten in het gatendoek en op de voetbaldarts. Naast de traditionele bekers zijn er ook andere mooie prijzen te winnen. Er is die dag nog veel meer te doen op het complex van KMD. Lees hierover op de speciale webpagina van het toernooi: https://www.sv-kmd.nl/pg-21658-7-137895/pagina/toernooi_steijn.html

Het toernooi start om 11.00 uur en duurt tot circa 16.30 uur. Dus als je Sem wil ontmoeten, of als je gewoon van de gezelligheid wilt proeven, kom dan 1 juni a.s. naar KMD!!

Foto’s: KMD/Editie 2023

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten