You never walk alone “Den Haag komt in actie voor Jeffrey Huf”

Jeffrey Huf is voor veel Hagenezen de verpersoonlijking van alles dat Haags is. Ruwe bolster, blanke pit. Gezegend met een humor die ongekend is, hebben heel veel Hagenaars en Hagenezen mogen meemaken hoe Jeffrey een fantastische vertegenwoordiger is van Den Haag. Met zijn actie “Hou je Haags” stak hij menig persoon een persoonlijk hart onder de riem en deed hij alles dat in zijn vermogen lag de eenzaamheid in de corona periode te verdrijven. Altijd lachen met Jeffrey, altijd adrem en altijd in staat welke situatie dan ook met een lach te benaderen.

Hoe zeer heeft Jeffrey onze hulp nu nodig. Met Jeffrey gaat het al een tijd niet zo goed, is inmiddels een been geamputeerd en moet hij vrezen voor een scenario waarbij hij ook zijn andere been moet missen. Het goede nieuws is dat er een behandeling is waarmee zijn been behouden kan blijven, het slechte nieuws is dat deze behandeling niet door de verzekering wordt vergoed. Een keiharde mededeling aan de man die altijd voor anderen klaarstaat en bereid is te helpen.

Jeffrey Huf heeft onze hulp nodig om de behandeling, die zijn been moet redden, te betalen. Hoeveel kost zo een behandeling is natuurlijk de eerste vraag die bij mij opkwam en het antwoord is alleen te geven in twee getallen, tussen de 3.500 en 10.000 euro. Een bedrag dat met 1 euro door heel veel mensen eenvoudig bijeen te krijgen moet zijn.

Wij doen een zeer dringend beroep op een ieder met een Haags hart, iedereen met een goed gevoel bij Jeffrey Huf, de enige echte Haagse Harry, om een bedrag over te maken via de onderstaande link. 1 euro, 5 euro, 10 euro, alle beetjes helpen. Steun Jeffrey en help hem zijn been te redden.

Mede namens initiatiefnemer Eric Kooyman ontzettend bedankt

Onderstaande link maakt het mogelijk een donatie te doen.

https://diensten.snsbank.nl/online/betaalverzoek/#/v2/6f9b4513-3f35-4905-8971-5994c37ed184/4LrwIXxfvLdQwjxlql6yZju2mWsg6ufm

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten