Wordt het Tony Kroos of Lamine Yamal, Christiano Ronaldo of Kylian Mbappé. Doe gratis mee met MatchDay Pro, speel 4 kwartfinales en win fantastische prijzen

De kwartfinales gaan bijna beginnen en wat voor een krakers staan er vrijdag op het programma. Spanje – Duitsland en Portugal – Frankrijk. Allebei finalewaardige wedstrijden vinden wij.

Wil jij je voetbalkennis testen met bijna 2000 andere bondscoaches, download dan de app, meld je aan en schrijf je in voor de wedstrijden van vanavond. De keuze is aan jou of jij Kroos of Yamal in jouw basis zet en waar je voor kiest qua de waardering van de spelers. Worden ze meer of juist minder waard dan de waarde die ze gedurende dit toernooi hebben opgebouwd. Test je kennis en maak kans op geweldige prijzen die aan het einde van de 4 kwartfinales te verdelen zijn. Ook voor Nederland – Turkije heeft MatchDay Pro weer extra prijzen beschikbaar gesteld.

Extra prijzen Nederland – Turkije
Nummer 1 tot en met 5 na de wedstrijd Nederland – Turkije 2 kaarten voor Roosendaal live op 20 juli

Prijzen kwartfinales
Nummer 1 over de 4 kwartfinales Stadiontour door een bekende oud voetballer
Nummer 2 over de 4 kwartfinales Dinercheque ter waarde van 650 euro
Nummer 3 over de 4 kwartfinales 2 VIP kaarten voor een wedstrijd naar keuze in het land van de deelnemer
Nummer 4 over de 4 kwartfinales waardebon ter waarde van 175 euro
Nummer 5 over de 4 kwartfinales waardebon ter waarde van 100 euro
Nummer 6 tot en met 100 over de 4 kwartfinales waardebonnen van 75 euro tot 5 euro

Over MatchDay pro

MatchDay Pro is het enige Footballmanager spel dat tactisch inzicht vereist van de deelnemers. Gedurende de wedstrijd wordt alle data ingelezen in de app waardoor spelers van waarde veranderen. Een goal betekent waardevermeerdering, een eigen doelpunt betekent dat de waarde zakt. Heb jij, door slim op te stellen, slim je spelers te verkopen, aan het einde van de 4 kwartfinale een topscore bereikt, dan win je een van de bovenstaande prijzen.

Het volledige programma voor de kwartfinales is als volgt:

Vrijdag 5 juli 2024 18:00 Spanje – Duitsland in Stuttgart
Vrijdag 5 juli 2024 21.00 uur Portugal – Frankrijk in Hamburg
Zaterdag 6 juli 18.00 Engeland – Zwitserland in Düsseldorf
Zaterdag 6 juli 21.00 Nederland – Turkije in Berlijn

Ga naar de link https://matchdaypro.app.link/hethaagsamateurvoetbal en schrijf je in, of scan de QR code hieronder. download de app via de speciale link van hethaagsamateurvoetbal.nl en meld je aan. Ben je aangemeld, schrijf je in voor de 4 wedstrijden en bepaal een half uur voor de wedstrijd wie jij opstelt en met welke voorwaarde je ze opstelt, denk jij dat de opgestelde spelers meer of minder waard worden in de wedstrijd die ze spelen.

Voetbalkennis van de gespeelde systemen, zijn spelers in of uit vorm, jij bent de bondscoach van alle landen die spelen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten