Wordt het Bellingham of Shaqiri, wordt het Gakpo of Kadioglu. Speel Nederland – Turkije en win kaarten voor Roosendaal live op 20 juli

Ga naar https://matchdaypro.app.link/hethaagsamateurvoetbal, download de app en schrijf je in voor de app. Start daarna de app op en schrijf je gratis in voor de laatste 2 kwartfinales en win prachtige prijzen waaronder 2 tickets voor Roosendaal live voor de nummer 1 tot en met 5 uit Nederland.

Op zaterdag staan de laatste twee kwartfinales op het programma. Engeland – Zwitserland en Nederland – Turkije. Engeland bereikte moeizaam de kwartfinales door met 2-1 na verlenging te winnen van Slowakije. Het was door het oog van de naald want Bellingham maakte de gelijkmaker in de 5e minuut van de blessuretijd. Harry Kane maakte de winnende in de 1e minuut van de verlenging.

Zwitserland speelt een zeer sterk toernooi, moest de groepswinst in de 92e minuut aan Duitsland laten door een treffer van Fulkrüg en wist met dezelfde overtuiging in de 1/8e finales Italië te overklassen met 2-0. De Zwitsers gaan als favoriet vanavond om 18.00 uur aan de 3e kwartfinale beginnen tegen Engeland. De wedstrijd wordt gespeeld in Düsseldorf.

De wedstrijd waar het voor ons om gaat is natuurlijk Nederland – Turkije. Nederland kwam na de 3-0 overwinning op Roemenië met veel zelfvertrouwen van het veld maar hetzelfde geldt ook voor Turkije dat Oostenrijk versloeg. De doelpuntenmaker van dat duel is geschorst evenals Kökcü. Het duel wordt gespeeld in Berlijn waar Oranje eerder speelde tegen Oostenrijk. Laten we hopen dat Berlijn niet het eindpunt wordt voor Oranje en dat het een leuke en sportieve wedstrijd wordt.

Over MatchDay pro

MatchDay Pro is het enige Footballmanager spel dat tactisch inzicht vereist van de deelnemers. Gedurende de wedstrijd wordt alle data ingelezen in de app waardoor spelers van waarde veranderen. Een goal betekent waardevermeerdering, een eigen doelpunt betekent dat de waarde zakt. Heb jij, door slim op te stellen, slim je spelers te verkopen, aan het einde van de 4 kwartfinale een topscore bereikt, dan win je een van de bovenstaande prijzen.

Het volledige programma voor de kwartfinales is als volgt:

Vrijdag 5 juli 2024 18:00 Spanje – Duitsland in Stuttgart 2-1 na verlenging
Vrijdag 5 juli 2024 21.00 uur Portugal – Frankrijk in Hamburg 0-0 Frankrijk wint na strafschoppen
Zaterdag 6 juli 18.00 Engeland – Zwitserland in Düsseldorf
Zaterdag 6 juli 21.00 Nederland – Turkije in Berlijn

Ga naar de link https://matchdaypro.app.link/hethaagsamateurvoetbal en schrijf je in, of scan de QR code hieronder. download de app via de speciale link van hethaagsamateurvoetbal.nl en meld je aan. Ben je aangemeld, schrijf je in voor de 4 wedstrijden en bepaal een half uur voor de wedstrijd wie jij opstelt en met welke voorwaarde je ze opstelt, denk jij dat de opgestelde spelers meer of minder waard worden in de wedstrijd die ze spelen.

Voetbalkennis van de gespeelde systemen, zijn spelers in of uit vorm, jij bent de bondscoach van alle landen die spelen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten