Wippolder en Nootdorp wisselen stuivertje op de ranglijst

Nootdorp eerste helft feller en beter!! Beiden ploegen 1 tot 2 aardige kansen. 0-0 rust. Vlak na rust maakt Nootdorp na terug leg bal 2e paal 1-0. Wippolder wil wel maar speelt slordig en niet fel genoeg. Na 60 minuten Dominico de Vree en Marco van Trier in de ploeg. Met snelheid , Kanis en balvastheid weet wippolder meer grip te krijgen. Jeugd talent Wippolder dacht een penalty te krijgen maar de scheidsrechter laat doorgaan. Nootdorp krijgt voor open doel een kop kans en een schot kans maar schiet over waardoor Wippolder in leven blijft. Niet veel later weet Marco van Trier na een voorzet van Lorenzo Dijksman de 1-1 uit de draai binnen te schieten. De wedstrijd wordt meer open en beide ploegen gaan voor de winst.

Venijn in de staart

Toch is het vijf minuten voor tijd Nootdorp dat denkt de overwinning naar zich toe te trekken.

In de 86e minuut maakt de thuisploeg de 2-1 uit een voorzet vanaf rechts. Wippolder laat het er niet bij zitten en gaat van bank spelen. Dit resulteert in de 90e minuut in de gelijkmaker. Daley Uythof kwam los van zijn directe tegenstander , dook het strafschopgebied in en werd gevloerd. van Trier nam de verantwoordelijkheid en scoorde zijn de tweede van de middag. De wedstrijd leek op een 2-2 af te stevenen echter werd de laatste diepte bal van Nootdorp fataal voor Wippolder. De actie vanaf rechts werd gestuit echter oordeelde de scheidsrechter dat dit net binnen het strafschopgebied was en gaf ook de thuisploeg een penalty. Job Verhagen was het die koelbloedig bleef en doelman Juriaan Jansen wist te verschalken, 3-2

Een gelijkspel leek de uitslag te worden echter gezien de verhouding over de gehele wedstrijd was dit misschien te veel van het goede geweest voor de bezoekers. Wippolder komt na deze nederlaag op de 4e plaats en Nootdorp schuift door richting top drie.

Na de wedstrijd pakte spelers en supporters van sv Wippolder wel de punten in de kantine van Nootdorp en liet zien hoe het ook kan na een zure nederlaag.