Wilco Zuydgeest nieuwe trainer vrouwenselectie VV Naaldwijk

Met veel plezier verwelkomen wij vanaf komend seizoen Wilco Zuydgeest als hoofdtrainer voor onze vrouwenselectie. Het meisjes- en vrouwenvoetbal loopt al sinds 2017 storm op onze vereniging. We hebben inmiddels de meeste meidenteams van het Westland. De komende jaren willen we er vol op inzetten om dit verder te professionaliseren. Een nieuwe hoofdtrainer is daarom een logische volgende stap.

Naast een ervaren trainer komt er een technische commissie en een beleidsplan voor het vrouwenvoetbal, net zoals dat er al is voor het mannenvoetbal bij onze vereniging. 

Wilco Zuydgeest (39) woont in De Lier, heeft zijn trainersdiploma VC2 en traint dit seizoen de beloften (MO20) van SEP Delft in de 2e klasse. Vrouwen 1 van V.V. Naaldwijk draait momenteel bovenin mee in de 4e klasse. ‘’Het doel is promotie naar de derde klasse’’, aldus Wilco, ‘’Het team is jong en talentvol. Ik heb ontzettend veel zin om met ze aan de slag te gaan.’’

Bijna een derde van alle teams van V.V. Naaldwijk is inmiddels een meisjes- of vrouwenteam. Elke week spelen er zo’n 160 meiden in alle leeftijden op onze velden. Enkele talentvolle meiden spelen in jongensteams, die keuze ligt bij de speelsters zelf. Dankzij onze steeds meer opgeleide trainers, leuke activiteiten en goede begeleiding, weten we de meiden te enthousiasmeren. Het gaat bij VV Naaldwijk namelijk niet alleen om presteren. Het is een familievereniging waar plezier echt centraal staat.

Wij heten Wilco van harte welkom en wensen hem en de dames veel plezier en succes komend seizoen!

Bron en foto VV Naaldwijk

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten