“Westlandia jeugd wint van de BVO’s MVV en Roda JC“

Afgelopen zaterdag stonden de spelersbussen uit Limburg weer op het parkeerterrein van Sportpark de Hoge Bomen. Ons vlaggenschip speelt al een aantal weken goed voetbal en wist vorige week een punt te pakken tegen koploper FC Dordrecht. Deze middag stuurde Westlandia de O18-1 van MVV met lege handen “door een 4-0 overwinning” terug naar Limburg.

Bij de O17-1 was het veldspel niet van wat er in deze groep zit, desondanks won het 3-0 van Excelsior Maassluis. De 16-1 wist tegen koploper Fortuna Sittard helaas net geen punt te bemachtigen, wat in de laatste fase echt gekund had.

Westlandia O15 won overtuigend met 5-2 van Roda JC. Met in de eerste helft zeer verzorgd voetbal kunnen we zeggen dat deze groep een progressie boekt. En een aantal O14 spelers die mochten invallen, deden het erg goed. De O13 won zeer knap uit bij Jodan Boys met 3-0.  

Zaterdag waren de laatste wedstrijden van de eerste periode in de onderbouw. De O11-1 pupillen van Sem Nijbacker (eerste elftalspeler zondag) en Chris Merkestein werden met een 4-1 winst vd 11-1 van s‑Gravenzande kampioen!

De jongens O10-1 van Chris Kamer, Joost van Schie en trainers Thijs en Delano (Westlandia O18-1 spelers) werden kampioen in de eerste competitieronde met een doelsaldo voor van 67!

Alle spelers, staf en ouders gefeliciteerd met deze mooie resultaten! 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten