Weer ruime zege voor VELO O23

Na de overtuigende 10-2 zege in de 1e wedstrijd kwam VELO in de 2e wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van FC Boshuizen (1e wedstrijd gewonnen met 4-2) weer prima uit de startblokken. Vanaf het begin bepaalde VELO de wedstrijd en de doelpunten vielen dan ook in rap tempo. Na 45 minuten voetbal ging VELO met een 5-0 voorsprong de kleedkamer in.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Na gemiste doelpogingen van Abel Dries (schot voorlangs) en Joran ter Schiphorst  (schot op de paal) kreeg het moedeloze maar sportieve FC Boshuizen nog vijf doelpunten te slikken. Na 90 minuten vond scheidsrechter van Niel het wel genoeg en met een 10-0 overwinning voor VELO konden beide teams een verfrissende douche gaan nemen. De doelpuntenmakers zijn: Abel Dries 4x, Lars van Winden 2x, Joran ter Schiphorst 1x, Tjoeman Chang 1x, Rens van Paasen 1x en Manz Djoeneri 1x (strafschop).

Met een overtuigend doelsaldo (20 voor en 2 tegen) is VELO, samen met Graaf Willem II Vac en SV Den Hoorn, lijstaanvoerder in deze competitie.

Redactie: Louis de Letter