Wedstrijd ZVV Den Haag tegen White Stones verloopt desastreus

Je hebt weleens van die dagen dat het allemaal net niet is. De heenreis was al een drama door een mega file bij Schiphol waardoor we later arriveerden. De vele kansen die je krijgt gaan er net niet in en dan krijgen de mannen van coach Gerald Baars een lesje in effectiviteit. En als dan in de laatste minuten aanvoerder Morad Chalhi ook nog zijn scheenbeen en elleboog breekt dan kan je wel zeggen dat het een drama avond was. ZVV Den Haag ging gemotiveerd naar Egmond aan Zee na de mooie overwinning bij Groene Ster vorige week.

Één punt zou al genoeg kunnen zijn om veilig te zijn van degradatie. Den Haag begon energiek aan de wedstrijd en gaf gelijk druk op de tegenstander. Een recept wat vorige week prima werkte maar gister helaas niet. White Stones bleek meester in de omschakeling en kwamen al snel op een 1-0 voorsprong. Een paar minuten later herstelde Jaouad Essanousi de schade door gelijk te maken 1-1.
Niks aan de hand zou je zeggen gezien de kansen voor Den Haag. Toch komt White Stones op voorsprong door een onoplettendheid in de defensie 2-1. Geen man overboord en Den Haag ging stug door met aanvallen. De 2-2 hing in de lucht en er waren hachelijke momenten voor het doel van White Stones. De bal wilde er helaas niet in en tot overmaat van ramp lag de bal weer in het netje bij ZVV Den Haag 3-1.

In de rust gaf Gerald Baars aan dat er nog niks aan de hand was gezien de kansen die er gecreëerd werden maar dat het team zichzelf  wel moest gaan belonen. Vol energie ging Den Haag weer op zoek naar de aansluitingstreffer. Echter als het zo’n avond word met net niet dan vallen de doelpunten aan de andere kant en counterde White Stones zich naar een grote overwinning van 9-3. De doelpunten van Djamairo Richters en Jaouad Essanousi waren alleen voor de statistieken. Als dan in de laatste minuut ook nog de aanvoerder Morad door een ongelukkige actie zo’n zware blessure op heeft gelopen dan kan je wel praten over een dramatische avond. Mo bij deze wil ik namens de hele vereniging je veel sterkte wensen met jou herstel en dat we je hopelijk weer snel in de kleuren van ZVV Den Haag op het veld mogen zien spelen.

Redactie en foto: ZVV Den Haag