september 26, 2022

Wanica Star stelt Ahmet Guclu aan als hoofdtrainer van de selectie

Wanica Star is verheugd met het binnen halen van Ahmet Guclu voor het seizen 2022-2023. De 53-jarige Ahmet Guclu was voorheen actief bij GDA. Als trainer heeft hij de afgelopen 19 jaar een flinke staat van dienst opgebouwd in de Haagse regio, beginnend als jeugdtrainer en in diverse coördinerende rollen, 

om vervolgens aan de slag te gaan als seniorentrainer bij VELO, Tac’90, HDV, Madestein, VCS, Scheveningen, BMT en RVA. Als speler heeft hij gevoetbald bij VCS, Die Haghe, Tac’90, RVA en Quick Steps. Met Ahmet is er een ervaren trainer aangesteld die goed binnen de staf en beleid van de club past. 

Daarnaast zal hij met zijn rijke ervaring, kwaliteiten en enthousiasme zeker een positieve impuls gaan geven aan een jonge selectie. Ahmet is verheugd om deze samenwerking aan te gaan en wordt uitgedaagd om de vaardigheden van de spelers verder te kunnen ontwikkelen.

Hij streeft naar een lange samenwerking en wil wat betekenen voor de vereniging. 

Ook voorzitter Kishan Santhoki is verheugd met deze samenwerking en is blij dat wij een trainer met een goede cv en mentaliteit hebben binnengehaald. Achter de schermen is ook hard gewerkt om diverse sleutelsspelers te behouden en nieuwe spelers aan te trekken. 

Nieuw dit seizoen:

Rodney Rink (Te werve)

Kester Osei (VCS)

Cayan Kaya (GDA)

Alexander Bedoya Sanchez (Piershil)

Emrullah Akbulut (Te Werve)

Wesley Aklasu 

Andrew Bergmans

Yassir Madih

Ohene Yeboah

Sammy Borges Dos Santos

Anthony Chavarro

Jayrian Martina

Jeremy Nelson

Tarek Sadikou

Elton Yeboah

Ohene Yeboah

Met het behoud van het groot deel van de selectie en de komst van verse kracht proberen de club mee te gaan doen in de top van de 5e klasse, aldus het bestuur van Wanica Star

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten