VV SEP Delft bestaat 75 jaar!

Op 17 juli 2022 bestond  VV SEP  75 jaar. Wat velen niet weten is dat VV SEP  opgericht is in 1947 als R.K. Voetbalvereniging onder de naam  “Vita Nostra” (= Ons Leven). Het clubtenue was destijds niet het huidige rood-geel maar een groen shirt met witte mouwen, witte broek en groene kousen. Gespeeld werd er het eerste jaar op een veld aan het Laantje van Vollering. Na het eerste jaar verhuisde men naar de velden bij de Van der Madelaan. Vanaf het seizoen 1951-1952 werd er voor de rest van de eerste 10 seizoenen weer gevoetbald aan het Laantje van Vollering. In 1959 verhuisde de club naar de Brasserskade en een jaar later werd de naam officieel gewijzigd in: R.K.S.V. Sport en Plezier.

Sinds begin jaren 90 voetbalt VV SEP op het sportpark in Tanthof-Zuid waar de club uitgroeit tot één van de grotere clubs van Delft waarbij sport en plezier hand in hand gaan.

Festiviteiten 27 augustus

Omdat 17 juli in de schoolvakantie valt, viert SEP haar 75 jarig bestaan op zaterdag 27 augustus met een dag vol activiteiten op het sportpark. Tevens zal op deze dag de feestelijke opening van de compleet gerenoveerde kantine plaats vinden voor genodigden.

In de avonduren is er het Vrienden van 015 feest bij SEP. Kortom, dit wordt een hele feestelijke dag.

Ook voetballen bij SEP?

Heb je ook zin om te voetballen bij een club waar sport en plezier hand in hand gaan? Kijk dan op onze website en wordt lid:  https://www.vvsep.nl/1135/aanmeldingsformulier-vvsep/

Voor de allerkleinsten hebben we iedere zaterdagochtend een leuke training voor de SEP mini-mini’s  (4/5/6 jarigen). Leuke bijkomstigheid voor de ouder(s) en/of verzorger(s) is dat de trainingen kosteloos en vrijblijvend zijn. Uiteraard zijn de ouders ook welkom. 

Verdere informatie: https://www.vvsep.nl/1902/team-informatie/?sznid=7

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten