Voorschoten’97 netwerkpartner van ADO Den Haag

Na een aantal prettige gesprekken hebben ADO Den Haag en Voorschoten’97 op 2e paasdag tijdens het Internationale Jeugdtoernooi een convenant getekend waarbij de samenwerking voor het seizoen 2022/2023 werd bezegeld. Vanaf 1 juli 2022 slaan de clubs dus de handen ineen om beide verenigingen te versterken. ADO Den Haag vindt het belangrijk om de banden met de regionale amateurclubs te verstevigen en is dan ook blij dat het een samenwerking met Voorschoten’97 aan kan gaan.

Falco van den Eijnden, Operationeel Manager ADO Den Haag Jeugd: “Wij zijn blij met deze samenwerking omdat het beleid, de structuur en de sfeer, met veel enthousiaste mensen binnen Voorschoten’97, goed past bij ADO Den Haag, en niet te vergeten de clubkleuren”! 

Richard Backx, jeugdvoorzitter Voorschoten’97: “Beide clubs hebben in het verleden al eens samengewerkt. Er zijn onder andere nieuwe talenten voorgebracht richting zowel de ADO-heren als ADO-vrouwen. Deze overeenkomst sluit naadloos aan bij het jeugdbeleidsplan van Voorschoten’97 en daarom zijn wij ook blij om vanaf het seizoen 2022/2023 partner te zijn van ADO Den Haag”. 

Beide clubs kijken uit naar een prettige samenwerking.

Foto’s: Martin van Oostveen

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten