september 26, 2022

Voorbeschouwingen 4e klasse zaterdag. BSC’68, RVC Celeritas en Vredenburch starten als topfavorieten aan 2022 – 2023

In de 4e klasse A ontpopte BSC’68 na de vlekkeloze bekercompetitie tot topfavoriet voor promotie. Komend weekend wacht de thuiswedstrijd tegen Zevenhoven.

Programma

BSC ’68 – SV Zevenhoven
SV Kickers ’69 – NSV ’46
VV Meerburg – Teylingen
Nicolaas Boys – VV SJZ
VV SJC – SV Warmunda
VV Woubrugge – Roodenburg
V&AV Hazerswoudse Boys – LSVV ’70

In de 4e klasse C staat voor DUNO de uitwedstrijd tegen HPSV op het programma. DUNO kende net als HPSV geen topbekertoernooi en beide ploegen zijn op zoek naar zelfvertrouwen lijkt het.
Quick Steps, net als DUNO gedegradeerd ontvangt favoriet VCS, een mooie krachtmeting meteen bij het begin van het seizoen. Twee andere favorieten, Quintus en GDA, ontmoeten elkaar in Kwintsheul. Vorig seizoen eindige de dit duel in een 2-4 overwinning voor GDA. RAS, met een jonge frisse ploeg aan de start, ontvangt BMT dat sterker oogt dan vorige seizoenen. Semper Altius ontvangt ODB dat het prima deed in de beker en klaar lijkt te zijn om een prijs te pakken.

Vredenburch, in onze ogen een van de topfavorieten in deze klasse, ontvangt Erasmus. Een mooi ijkmoment voor beide ploegen. Loosduinen, de derde degradant in deze klasse, ontvangt PGS Vogel dat dit seizoen sterker lijkt dan vorig seizoen en voor een prijs wil gaan. Een mooie speelronde staat het komend weekend op de rol.

HPSV – HSV DUNO
Quick Steps – VCS
Quintus – GDA
HVV RAS – BMT
Semper Altius – ODB
Vredenburch – SV Erasmus
SV Loosduinen – PGS-VOGEL

De 4e klasse D kent met Graaf Willem II VAC, RVC Celeritas, KSD Marine, SEV, FC Zoetermeer en Haagse Hout een flink aantal regioploegen. Als we kijken naar de resultaten van vorig seizoen kunnen we concluderen dat Graaf Willem, RVC Celeritas en SEV een flink toontje mee zullen gaan blazen in deze klasse. Graaf Willem start thuis tegen Groeneweg. RVC Celeritas ontvangt KSD Marine en dat is op voorhand natuurlijk een interessante wedstrijd. SEV ontvangt op de Kastelenring IJVV de Zwervers. FC Zoetermeer ontvangt Floreant en Haagse Hout trapt thuis af tegen Zestienhoven.

Programma

Graaf Willem II/VAC – VV Groeneweg
VV Moerkapelle – SV Ommoord
NOC Kralingen – SV Bolnes
RVC Celeritas – KSD-Marine
SEV – IJVV de Zwervers
FC Zoetermeer – BGC Floreant
VV Haagse Hout – RCSV Zestienhoven

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten