Voorbeschouwing RVVH – RKAVV

Benen op de grond

Door de nederlaag tegen LRC staat de ploeg van trainer Peter Klomp weer met beide benen op de grond. In deze competitie is het inmiddels wel duidelijk dat iedereen van iedereen kan winnen en dat bleek afgelopen zaterdag dan ook.

Komende zaterdag weer een uitwedstrijd en dit keer in Ridderkerk tegen RVVH. We kijken niet naar de stand en weten dat we gewoon weer een lastige wedstrijd voor de boeg hebben. Naast de blessures van Shelton en Khash, haakt nu ook Remco af door een schorsing.

De schade was dus groter dan het verlies van de 3 punten! Toch gaan we daar in Ridderkerk weer spelen voor de winst zodat we de week erna een echte topper kunnen gaan spelen. Maar dan moet er dus wel weer gewonnen gaan worden! Hopelijk zijn er veel Leidschendammers in Ridderkerk om de ploeg te steunen!

Programma

Komende zaterdag speelt RKAVV onder 23 een uitwedstrijd tegen Jodan Boys in Gouda. Met 2 overwinningen uit 3 wedstrijden staat de ploeg van Curtis en Majid er goed bij. Zaak om dat zaterdag een goed vervolg te geven!  Om 14.45 uur start ook RKAVV onder 19-1 de competitie en wel met een uit wedstrijd tegen Den Helder. We wensen de ploeg van Jonas veel succes. Volgende week vervolgt RKAVV 1 met een thuiswedstrijd tegen Zwaluwen Vlaardingen, de status van deze wedstrijd wordt komend weekend bepaald!

Adres :

Voetbalvereniging RVVH, Sportlaan 12, 2982 SN Ridderkerk

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten