Update: Locatie Wippolder – Valkenswaard is Zaltbommel. Terugblik nacompetitie landelijk programma woensdag 5 juni. Fc’s-Gravenzande speelt gelijk bij Unitas, VELO onderuit bij SHO. Wippolder wint 3-1 en gaat naar finale tegen Valkenswaard

Wippolder – Valkenswaard zaterdag 8 juni 14.30 uur locatie Sportpark De Watertoren, van Heemstraweg-west 17, 5301PA, Zaltbommel Telefoonnummer 0418-513064

Wippolder staat in de finale tegenover Valkenswaard dat afgelopen seizoen 2e werd in de 1e klasse F van het district Zuid 2. Of het iets zegt voor wedstrijden als deze, Valkenswaard eindigde net boven Susteren en tegen die ploeg wist Wippolder in de 1e ronde van de nacompetitie te winnen. Valkenswaard wist in de 1e ronde met een duidelijke 3-0 te winnen van SDC Putten dat in de 1e klasse G van district Oost 1 uitkwam. Wippolder is ten opzichte van vorig seizoen een ronde verder gekomen.

Wippolder – Bennekom
Wippolder speelde tegen Bennekom. De wedstrijd eindigde volgens onze informatie in 1-1 en moest dus worden verlengd. In de 1e verlenging wist Wippolder de 2-1 te scoren. De supporters van Bennekom waren het daar niet mee eens en er ontstonden wanordelijkheden waardoor de wedstrijd tijdelijk werd stilgelegd. Inmiddels is de wedstrijd weer hervat. Vroeg in de 2e verlenging scoort Wippolder de verlossende 3-1.

SHO 3–0VELO
SV ValkenswaardSDC Putten
VV HeerjansdamVV Spijkenisse
Valken’68VOC
WNCSC Kruisland
WippolderVV Bennekom

GVV Unitas – FC ’s Gravenzande 2-2
FC ‘s-Gravenzande heeft zich een prima uitgangspositie verworven door met 2-2 bij Unitas gelijk te spelen. De uitgangspositie had veel beter en eigenlijk moeten zijn als FC ‘s-Gravenzande wat zuiniger met de kansen was omgesprongen. Via doelpunten van Frank Broos en Roy Vermolen nam ‘s-Gravenzande een 0-2 voorsprong en had die nog voor rust moeten uitbouwen naar minimaal 0-4. In de tweede helft kwam Unitas beter voor de dag en wist via Habtemariam en Daan Goes op gelijke hoogte. Unitas rook dat er meer in zat, kreeg ook kansen waaronder een bal op de paal maar het bleef met wat kunst en vliegwerk 2-2.

In de tweede wedstrijd wist Smitshoek met 1-0 te winnen van Achilles Veen.

Volledige programma

VV Smitshoek1 – 0 Achilles Veen
 GVV Unitas2 – 2 FC ‘s-Gravenzande

SHO – VELO 3-0
VELO heeft woensdagavond haar meerdere moeten erkennen in SHO. De Wateringse ploeg werd door een heus legioen gesteund in Oud Beijerland maar werd met 3-0 uitgeschakeld in deze nacompetitie. Omdat het zo mooi was nog even wat beelden van de sfeer die werd gecreëerd door de Wateringse fans.


Wippolder – Bennekom
Wippolder speelt om 22.13 uur nog altijd tegen Bennekom. De wedstrijd eindigde volgens onze informatie in 1-1 en moest dus worden verlengd. In de 1e verlenging wist Wippolder de 2-1 te scoren. De supporters van Bennekom waren het daar niet mee eens en er ontstonden wanordelijkheden waardoor de wedstrijd tijdelijk werk stilgelegd. Inmiddels is de wedstrijd weer hervat. Vroeg in de 2e verlenging scoort Wippolder de verlossende 3-1.

SHO 3–0VELO
SV Valkenswaard3–0SDC Putten
VV Heerjansdam3–0VV Spijkenisse
Valken’681–4VOC
WNC3–0SC Kruisland
Wippolder3–1VV Bennekom
Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten