Update programma 3 juni toegevoegd. Voorbeschouwing nacompetitie 2e en 3e klasse. Verburch, Ariston ’80, Blauw Zwart, HVC’10, Lyra, DSVP en Wilhelmus in actie

Verburch – CWO
Verburch ontvangt in Poeldijk het Vlaardingse CWO. Verburch kende een uitstekend jaar waarin Monster een maatje te groot was. De ploeg uit Poeldijk gaat het opnemen tegen CWO dat afgelopen week in de slotseconden van de verlenging Duindorp SV elimineerde.

Zwarte Pijl – Ariston ’80
Ariston ’80 won afgelopen dinsdag van SVS uit Capelle na strafschoppen. De ploeg van trainer Martin de Graaf gaat komende zaterdag op bezoek bij competitiegenoot Zwarte Pijl dat 2e werd achter Oliveo en een aantal weken de beste papieren had in de 3e klasse C. Afgelopen seizoen werd deze wedstrijd ook al gespeeld in Rotterdam, het werd destijds 1-1.

Esto – Blauw Zwart
Esto speelde afgelopen seizoen in de 2e klasse D. De club uit Bodegraven eindigde met 37 punten uit 26 wedstrijden op de 9e plek en werd door een nederlaag in de laatste wedstrijd veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. Blauw Zwart had het beste seizoen in jaren. De ploeg deed lang mee om de titel in de 3e klasse A maar moest een paar wedstrijd voor het einde van de competitie lossen. Na een geweldige 2e periode wist de ploeg zich voor de nacompetitie te plaatsen waardoor het de kans krijgt weer terug te keren in de 2e klasse, het niveau waar Blauw Zwart zondag in seizoen 2006 – 2007 voor het laatst actief was.

HVC’10 – Lyra
Dat HVC’10 de nacompetitie voor behoud zou moeten spelen hadden niet veel mensen verwacht. De ploeg van Piet Boon leek zich met een goede serie te ontworstelen aan deze strijd maar moest zich gewonnen geven. Tegenstander Lyra kende een prima seizoen en was na een goede serie in de top 3 beland om daar ook in te eindigen. De ‘sleeping giant’ zoals Lyra vaak genoemd wordt zal er alles aan doen terug te keren in de 2e klasse en daarvoor moet trainer Pim van der Hoorn aantreden bij zijn oude club in Hoek van Holland.

Hillegersberg – DSVP
DSVP deed lang mee in de 3e klasse C, moest uiteindelijk Oliveo en Zwarte Pijl loslaten en pakte de kans op nacompetitie. Tegenstander Hillegersberg eindigde in de 2e klasse F op een 9e plek en zal zich via DSVP moeten veiligspelen.

Wilhelmus – Meeuwenplaat
Wilhelmus kende een uitstekende start van de nacompetitie met een 4-1 zege op FC Binnenmaas. Komend weekend wacht de volgende ronde tegen Meeuwenplaat dat in de 3e klasse D op een 3e plek eindigde en de vervangende periode kreeg van de ongenaakbare kampioen HBSS.

Voorlopig Resterend programma (uit of thuis kan nog wijzigen aan de hand van de hoogste geëindigde periodekampioenen)

Programma 3 juni
Aarlanderveen– Legmeervogels1
Verburch–  CWO2
Zwarte Pijl–  Ariston ’803
Victoria ’04–  DOCOS4
Esto– Blauw Zwart5
HVC’10– Lyra6
Hillegersberg– DSVP7
Wilhelmus– Meeuwenplaat8
Programma 10 juni
Winnaar 1Winnaar 5I
Winnaar 2Winnaar 6II
Winnaar 3Winnaar 7III
Winnaar 4Winnaar 8IV
Finales 17 juni
Winnaar IWinnaar II
Winnaar IIIWinnaar IV


Eerdere uitslagen

Nacompetitie 2e en 3e klasse

CWO – Duindorp SV aanvang 20.00 uur T Eindstand 1-0 minuut 119 maakt CWO de 1-0

Legmeervogels – DWO aanvang 20.15 uur Eindstand 3-0. DWO uitgeschakeld

SVS Capelle – Ariston ’80 aanvang 20.00 uur eindstand 0-0 Strafschoppen gewonnen door Ariston ’80 met 2-4

Wilhelmus – FC Binnenmaas aanvang 20.00 uur tussenstand 4-1 Eindstand

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten