Voorbeschouwing beker 22 en 23 november. Prachtige wedstrijden op het programma

Programma dinsdag 22 november

HBSS (za) – Forum Sport
Forum Sport gaat op bezoek bij HBSS uit Schiedam. HBSS komt uit in de 3e klasse D en liep de eerste periode op doelsaldo mis. De ploeg scoort makkelijk en krijgt weinig doelpunten tegen. De ploeg van Bas Steffens is dus gewaarschuwd.

Den Hoorn – Meerburg
Sv Den Hoorn ontvangt 4e klasse ploeg Meerburg. De club speelde jarenlang op de zondag, zat tegen de 1e klasse aan maar redde het toen niet tegen HMSH dat toen naar de 1e klasse promoveerde. In de 4e klasse A staan de ploeg zevende en zou dit geen probleem mogen zijn voor Den Hoorn.

sc Feyenoord – BVCB
Een mooie wedstrijd in deze bekerronde misschien wel een van de leukste wedstrijden. Feyenoord tegen BVCB is een duel tussen de onderkant 4e divisie (Feyenoord) en subtop 1e klasse (BVCB). Een mooie gelegenheid voor de ploeg van Dick Boerenboom zich te laten zien.

Be Fair – Vredenburch
Vredenburch gaat op bezoek bij 4e klasse ploeg Be Fair. BE Fair speelt in de 4e klasse B en staat daar op de achtste plek. Vredenburch staat inmiddels vijfde en wist de laatste vier duels te winnen. Een mooie vergelijking in de kracht tussen de vierde klasse club onderling is leuk om te zien.

VELO – Zwaluwen Vl.
VELO, koploper in de 1e klasse B, periodekampioen en de ploeg in vorm, treft in Zwaluwen Vlaardngen een van de zwakste teams in de 4e divisie A van het zaterdagvoetbal. Een mooie krachtmeting dus.

NSVV – VUC
VUC gaat op bezoek bij tweede klasse ploeg NSVV. De ploeg uit Numansdorp staat eerste, wist de 1e periode op doelsaldo te pakken en is dus een geduchte tegenstander voor de ploeg van Rob de Lange.

RVC Celeritas – FC Oudewater
RVC Celeritas heeft nog niet de flow te pakken die het wenst. Op dinsdagavond speelt de ploeg tegen FC Oudewater dat het prima doet in de tweede klasse D waarin het op de vierde plek staat. Een mooie krachtmeting dus voor de ambitieuze Rijswijkers.

Wippolder – Honselersdijk
Wippolder treft in Honselersdijk een poulegenoot. Beide ploegen kwamen in de 1e klasse B in Honselersdijk al tegen elkaar uit en toen was de ploeg van Mark Moen met 3-4 de ploeg van Andre Lourens de baas.

Voorschoten’97 (za) – FC ‘s- Gravenzande
Voorschoten ’97, op de achtste plaats in de 1e klasse B ontvangt de 4e divisie club uit ‘s-Gravenzande en we zijn heel erg benieuwd of de geel groene formatie een vuist kan maken tegen de grootmacht uit het Westland.

CION – Scheveningen 2
CION, inmiddels goed op dreef in de 2e klasse E, ontvangt Scheveningen 2 dat de vorige ronde na strafschoppen Graaf Willem II VAC de baas was. Een mooie krachtmeting in Vlaardingen

CKC – DSO
DSO gaat op bezoek in Rotterdam bij CKC. De Rotterdammers staan in de 3e klasse C in het rechterrijtje en DSO is toch wel de verassing van de 1e klasse B. We zijn benieuwd of de Zoetermeerders de nederlaag van afgelopen zaterdag meteen weer kunnen laten opvolgen door een bekeroverwinning.

Westlandia za – RVVH
Westlandia zaterdag, subtopper in de 2e klasse E ontvangt op dinsdagavond RVVH dat in de 1e klasse C op de negende plek staat. De ambitieuze Ridderkerkers moeten de ambities even loslaten en zorgen dat na de degradatie uit de hoofdklasse in seizoen 2017 – 2018 niet verder afzakken.

Woensdag 23 november
Wateringse Veld/FC Skillz – RKAVV
Voor RKAVV zal het de keuze worden wat voor gaat, de bekerwedstrijd tegen Wateringse Veld of de competitie waarin het uitkomt tegen en bij HBS. Een lastige keuze voor trainer Maurizio Ceccucci die natuurlijk tegen Wateringse Veld er ook voor kan kiezen een flink aantal spelers uit de O23 te laten spelen. Gezien het niveau van dit team zou Wateringse Veld geen onoverkomelijk probleem moeten zijn.

Woensdag 23 november
SVC’08 – Alphense Boys (zo)
SVC’08 krijgt deze bekerronde een echte uitdaging voor de kiezen in 4e divisionist Alphense Boys. De ploeg uit Alphen staat in de 4e divisie in de middenmoot met 12 uit 12. Of SVC’08 in staat is om te stunten zal van de vorm van de dag afhangen en ook hoe serieus Alphense Boys deze wedstrijd neemt.

Vrijgeloot:
SJC (zo), sv Nootdorp, HBS, RKDEO, Westlandia (zo),

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten