Voorbeschouwing 5e klasse. Programma zaterdag 23 september

Bernardus – DVV Delft
De terugkeer van Delft in de standaardklasse begon hoopvol. De ploeg pakte een aantal mooie overwinningen en trok in het zomerreces een aantal spelers aan en vulde ook het kader en de technische staf aan. Rustig en gedegen werken aan een definitieve terugkeer op een hoger niveau krijgt steeds meer gestalte bij de ploeg en dat is na jaren van afwezigheid een mooie constatering.

SJC – DVC
DVC deed het afgelopen seizoen in positieve zin van zich spreken. De Delftse ploeg was een tegenstander om rekening mee te houden in de 5e klasse en deze goede prestaties moeten een vervolg krijgen het komende seizoen.

Programma

SV Bernardus – DVV Delft 14.30 uur 
LSVV ’70 – SVV 14.30 uur 
VV SJC – DVC 14.30 uur 
SVO Buytenpark – V&AV Hazerswoudse Boys 14.30 uur 
LVV Football Factory – SV Kickers ’69 14.30 uur 
GLZ Delfshaven – RVV Overschie 14.30 uur

HDV -Wanica Star
HDV en Wanica Star konden vorig seizoen geen potten breken in de 5e klasse. Dit seizoen staan beide ploegen er iets beter voor lijkt het en kunnen de supporters van beide clubs wellicht iets meer verwachten.

VCS – WIK
Twee ambitieuze ploegen die beiden terug willen naar de 4e klasse. WIK heeft inmiddels landelijke aandacht via het programma de Voetbaltrainer waarin hoofdtrainer Geoffrey van Loenen een van de smaakmakers is. VCS bouwt aan een nieuw team dat sterker terug moet komen. Komende zaterdag weten we of dat gelukt is.

HPSV – Quick Steps
Quick Steps degradeerde twee jaar op rij en zal vanuit de 5e klasse moeten proberen het verloren gegane terrein goed te maken. De uitwedstrijd bij HPSV, dat gelukkig nog aanwezig is in ons amateurvoetbal, zal duidelijk moeten maken of de ploeg gaat meedoen om de prijzen.

REMO – RAS
RAS lijkt zich op te maken voor een sterk seizoen. De voorbereiding zag er prima uit en ook de wedstrijden in de beker lieten goede dingen zien. REMO is zoals altijd rustig gebleven in de afgelopen transferperiode. De club kan zorgen voor een uitschieter.

Toofan – De Ster
Twee clubs die al jaren geen rol van betekenis meer spelen in de competitie waarin ze uitkomen. Ook dit jaar zal het rechterrijtje de plek zijn waar beide ploegen zullen vertoeven.

Haagse Hout – Semper Altius
Haagse Hout en Semper Altius hebben beiden de ambities uitgesproken terug te willen keren naar de 4e klasse. De resultaten in de voorbereiding waren weliswaar wisselvallig maar de stijgende lijn qua voetbal zat er wel degelijk in. Of beide teams de ambities waar kunnen maken is nog niet te zeggen, het enthousiasme is aanwezig en dat is al een goede start.

Programma

 VV HDV – SCS Wanica Star 14.30 uur 
VCS – WIK 14.30 uur 
HPSV – Quick Steps 14.30 uur 
SC REMO – HVV RAS 14.30 uur 
SSV Toofan – SCSV De Ster 14.30 uur 
VV Haagse Hout – Semper Altius 15.00 uur

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten