september 26, 2022

Voorbeschouwing 3e klasse zaterdag. 3A start met Blauw Zwart – DWO. 3B begint flitsend. Start 3C maakt meteen krachtverhoudingen duidelijk

De 3e klasse A kent dit seizoen naast Blauw Zwart ook DWO en Stompwijk ’92 als regioploegen. In de eerste speelronde komen Blauw Zwart en DWO in Wassenaar tegen elkaar in actie. Stompwijk ’92 gaat op bezoek bij Van Nispen.

Programma

SV Aarlanderveen – VV Koudekerk
SV Nieuwkoop – RKDES
Van Nispen – Stompwijk ’92
FC Oegstgeest – Sporting Leiden
SCW – Lugdunum
VVSB – AVV Alphen
Blauw Zwart – SV DWO

In de 3e klasse B zien we met Madestein, Sv Zuid West DH en Laakkwartier een drietal zondagteams die zijn ingevaren in de zaterdag. Komend weekend komt Laakkwartier thuis in actie tegen Naaldwijk en weten beide ploegen meteen waar ze aan toe zijn. Duindorp, dat een prima voorbereiding kende, ontvangt topfavoriet Monster. Houtwijk, gepromoveerd naar de 3e klasse, gaat op bezoek bij Madestein dat in de beker een paar flinke dreunen kreeg. MVV ’27, teruggekeerd in de Westlandse 3e klasse, ontvangt het gedegradeerde te Werve dat vol ambitie voor dit seizoen zit.

Schipluiden en Lyra beginnen meteen met een prachtige derby aan het seizoen. Sv Zuid West DH, dat niet wist te imponeren in de beker, ontvangt een van de andere favorieten, KMD. KMD lijkt onder Dennis Roerade weer een ploeg te zijn waarmee rekening gehouden dient te worden.

Programma

Duindorp SV – SC Monster
SV Madestein – SV Houtwijk
MVV ’27 – HVV Te Werve
VV Schipluiden – VV LYRA
SV Zuid West DH – SV KMD
HVV Laakkwartier – VV Naaldwijk

In de 3e klasse C, de Rotterdamse klasse, zijn 5 regioploegen ingedeeld. Ariston ’80, DHL, DSVP, Oliveo en SEP gaan dit seizoen proberen een rol van betekenis te spelen. Ariston ’80 begint het seizoen met een thuiswedstrijd. VVOR komt op bezoek.

DSVP ontvangt Ijsselmonde en de ploeg uit Pijnacker kan meteen aan de bak want Ijsselmonde wil terug naar de 2e klasse waar het vorig seizoen, op de zondag, uit degradeerde.

DHL gaat op bezoek bij LMO en Oliveo, op grond van de bekerresultaten ook in deze 3e klasse een van de favorieten, gaat op bezoek bij Maense dat vorig seizoen via de nacompetitie wist te promoveren. SEP tenslotte gaat op bezoek bij CKC afgelopen seizoen afgetekend wist te promoveren in de 4e klasse D.

Programma

Ariston ’80 – VVOR
DSVP – FC IJsselmonde
LMO – SV DHL
Maense – OLIVEO
Soccer Boys – CVC Reeuwijk
Zwarte Pijl – SV Charlois
VV CKC – VV SEP

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten