Voorbeschouwing 3e divisie zondag. Quick speelt tegen VVSB voor de eerste keer een competitie wedstrijd in de geschiedenis

Ook de 3e divisie staat weer op het punt van beginnen. Door de degradatie van Westlandia afgelopen seizoen, zal Quick in zijn eentje de eer van de regio Haaglanden moet hoog houden. Een last die de ploeg de afgelopen jaren met verve heeft gedragen sinds de promotie naar de 3e divisie na het winnen van de nacompetitie in het seizoen 2016 – 2017. De jaren in de 3e divisie behaalde Quick de 3e (2017 – 2018), 7e (2018 – 2019) en het afgelopen seizoen de 10e plek op de ranglijst.

Tegenstander VVSB uit Noordwijkerhout keert na jaren weer terug op de zondag. Na de degradatie in het seizoen 2018 – 2019 wist de ploeg in het eerste volledige seizoen na corona een moeizame 14e plek te halen en nacompetitie te ontlopen. Met al het overige geweld in de ‘Bollenstreek’ zal de ploeg niets liever willen dan terugkeren op tweede divisie niveau.

De wedstrijd op Sportpark Hanenburg begint om 14.00 uur en staat onder leiding van de heer Visser.

Debutant TOGB gaat op bezoek bij UDI’19 en zal zich daar het kaas niet van het brood laten eten is onze verwachting. De wedstrijd Oss’20 tegen Gemert gaat tussen twee topfavorieten voor de titel.

Meteen dus al vuurwerk in de 3e divisie B van het zondagvoetbal.

DEM – Unitas 
Groene Ster – ADO ’20 
USV Hercules – VV Dongen 
HSC ’21 – VV Baronie 
JOS Watergraafsmeer – Blauw Geel ’38 
OSS ’20 – VV Gemert 
HV & CV Quick – VVSB 
UDI ’19 – TOGB 
VV UNA – VV OJC Rosmalen 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten