september 26, 2022

Voorbeschouwing 1e klasse B zondag:. TAC’90 met nieuw elan op jacht naar terugkeer 4e divisie. 3e klasse D zondag: SVH, Taurus en Voorschoten’97 in onbekende klasse op jacht naar 2e klasse

In de 1e klasse B van het district Zuid 1 vinden we TAC’90 terug. Met Boshuizen, waar Dennis den Turk inmiddels aan het roer staat, kennen wij nauwelijks clubs uit deze nieuwe klasse. SC ’t Zand was wel een club die ook voorgaande seizoenen in de 1e klasse speelde en dat is de club die komende zondag TAC’90 ontvangt. TAC”90 heeft in Arie van der Padt ook een nieuwe trainer en de ambities zijn duidelijk, een terugkeer naar de 4e divisie moet zo snel als mogelijk worden bewerkstelligt.

Programma

1e klasse B Zuid 1
FC Boshuizen – Sarto
FC Eindhoven AV – Nemelaer
Erp – Heeze
VV Geldrop – Best Vooruit
SC Kruisland – Marvilde
SC ’t Zand – TAC ’90
SV DOSKO – VOAB

In de 3e klasse D van het district West 1 zitten de regioclubs SVH, Voorschoten ’97 en Taurus. De rest van de clubs is een allegaartje van clubs uit de Rotterdamse en Amsterdamse regio. Voorschoten ’97 gaat komend weekend eerst naar Overschie, een afstand die niet heel groot is.

Voor SVH geldt min of meer hetzelfde. De ploeg van Huib van Oostrom gaat op bezoek bij HOV/DJSCR dat in Rotterdam haar wedstrijden speelt. Ook deze afstand is te overzien.

Taurus tenslotte ontvang SV Ouderkerk dat komende zondag een kleine 60 kilometer mag afleggen om in Delft aan de aftrap te komen. Een groot deel van de clubs is voor onze regio onbekend en we zijn erg benieuwd hoe de regioploegen zich gaan houden in deze klasse.

Programma

FC Abcoude – Quick 1890 AFC
HOV/DJSCR – SVH
VV HWD – Voorschoten ’97
PVC – FC Aalsmeer
SVVV Taurus – SV Ouderkerk
APWC – RODA ’46

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten