Video|Verburch JO14 kampioen in de derde divisie


Nadat Verburch zich afgelopen winter zich tot ongeslagen kampioen in de hoofdklasse mocht kronen. Mocht het na de winterstop in de derde divisie aantreden. Een niveau hoger was even wennen. Toen er na twee wedstrijden slechts een punt werd behaald.

Leek handhaving het hoogst haalbare. Maar dat was voor de geweldige trainers Raily, Lucio en Ryan geen optie. Naast 3x per week keihard trainen om beter te worden werd er met diverse team building uitjes en heel veel plezier een team gesmeed wat met en voor elkaar door het vuur gaat. Dat betaalde zich week na week uit.

Meerdere malen moest er terug geknokt worden na een achterstand. Tekens kwam Verburch weer als winnaar uit de strijd. Met als hoogtepunt punt de uitwedstrijd tegen titelkandidaat Rotterdam United. Na de 2-0 achterstand dachten vriend en vijand dat het klaar was met de kansen van Verburch. Behalve Ryan en zijn team. Een kansloze 2-0 achterstand tegen mannen die zowat een kop groter waren werd omgebogen naar een 3-4 winst. Een team prestatie wat tekenend is voor deze geweldige groep. Vandaag de lastige uitwedstrijd tegen HVV.

De ploeg die het Verburch eerder dit jaar de eerste helft heel lastig maakte. Maar vandaag stond er wederom een team wat met en voor elkaar voor elke gras spriet wilde vechten. Met als resultaat een verdiende 0-4 overwinning! Toen het nieuws binnen kwam dat Wilhelmus Rotterdam United had verslagen was het tweede kampioenschap een feit! Een jongensdroom voor elke voetballer wat deze geweldige mannen en niet te vergeten dame hebben gepresteerd.

Een jaar om nooit meer te vergeten voor deze 14 geweldige kampioenen.

 1. Jim van Luijk
 2. Rens Grootscholten
 3. Cris Lorente
 4. Cruz Oostrom
 5. Max Uitvlugt
 6. Tony Fröling
 7. Stan Schröder
 8. Milo Snijhorst
 9. Sven van Kester
 10. Olivier de Leeuw
 11. Noah de kok
 12. Mirte Buurman
 13. Sepp Beijer
 14. Brent Vis

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten