Video|PGS/Vogel verliest door persoonlijke fouten van Quintus

PGS schoot werkelijk uit de startblokken uit bij Quintus. Binnen 5 minuten was daar al de eerste grote kans. Rami Abdelrazak kon de bal op rand 16 meekrijgen, waar hij eerst nog tegen de keeper schoot, kon hij daarna met de punt van de schoen toch nog afwerken. 0-1 zou je denken, maar op het moment dat de bal al in het net lag ging de vlag nog omhoog. De scheidsrechter trapte erin en zo bleef het 0-0.

Binnen het kwartier kwam PGS dan alsnog op een 0-1 voorsprong. Een dieptebal van Mario van Duinen, kon door Danny Plugge via de binnenkant van de paal fraai binnen worden geschoten.

PGS had in weken niet zo goed gespeeld als de eerste helft op deze dinsdagavond. Het leek de wedstrijd onder controle te hebben, echter door een verkeerd geraakte bal in de verdediging van PGS kon Quintus een paar seconde voor rust toch nog de 1-1 maken.

Na rust had PGS het lastiger. Quintus ging aanzetten, maar toch echt grote kansen kwam het niet. PGS daarentegen kon in de counter tot grote kansen komen. Wederom een voorzet van Mario van Duinen kon binnengelopen worden door Glenn Plum, echter werd hij door een eigen ploeggenoot nota bene in de weggelopen.

Uit de counter maakte Quintus ineens de 2-1. Waar PGS op voorsprong had moeten komen lag de bal er ineens aan de andere kant in. Dit leek PGS Vogel mentaal pijn te doen, want snel daarna viel ook de 1-3 binnen. Waar PGS Vogel dacht dat de bal over de achterlijn zou gaan bleek dat niet zo te zijn. Hier kon Quintus van profiteren en zo de voorsprong uitbreiden. Zelfs toen had PGS nog genoeg kansen om de aansluitingstreffer te maken. Deze kansen werden echter niet verzilverd en dan ga je geen wedstrijd winnen.

Het spel stemde tot tevredenheid, het resultaat minder. Met vertrouwen gaat PGS Vogel zaterdag er alles aan doen om de drie punten op Ockenburgh te houden.