Video | Nabeschouwing ADO Den Haag – VVV Venlo met Finn van Breemen en Dirk Kuijt

ADO Den Haag verloor vrijdagavond diep in de extra tijd met 2-3 van VVV Venlo. ADO Den Haag kwam wel al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Silvinho Esajas: 1-0. Op slag van rust tekende Rick Ketting namens VVV Venlo voor de 1-1. Tristan Dekker zorgde vervolgens in de 66e minuut voor een 1-2 voorsprong voor de ploeg uit Venlo. Een kwartier voor tijd kwam ADO Den Haag via Xander Severina weer op gelijke hoogte: 2-2. Nick Venema dompelde ADO Den Haag vervolgens diep in de extra tijd alsnog in rouw: 2-3.

Na de wedstrijd spraken wij met verdediger Finn van Breemen: “Je schaamt je gewoon diep na die twee weken” en trainer Dirk Kuijt: “Zij speelden met een vierkant op het middenveld, dan zul je wat moeten aanpassen”.

Volgende week vrijdag, 11 november 2022, speelt ADO uit tegen Telstar.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Interviews: Rob Blankenstein