Video en foto’s| PGS/Vogel wint voor derde keer op rij

Zaterdagmiddag stond de thuiswedstrijd van PGS tegen DSVP op het programma. PGS dat de laatste twee wedstrijden winnend kon afsluiten tegen een DSVP dat nog wat wisselvallige resultaten had gehad. Helaas was het hoofdveld weer afgekeurd, waardoor weer uitgeweken moest worden naar het kunstgras. PGS in dezelfde opstelling als vorige week met alleen keeper Vlad Brytkovskyy die terug in het team kwam na een schorsing.

Net als tegen HMSH bleek dat PGS last had van het natte, snelle kunstgras. Het was moeilijk om de bal goed onder controle te krijgen, wat de wedstrijd nogal rommelig maakte. DSVP leek daar minder moeite mee te hebben. Je zag dat de patronen daar goed ingeslepen waren. Toch was het PGS die de score openden. Na al wat kleine kansjes kon uiteindelijk Djamel Boerstra de 1-0 aantekenen. Na goed doorzetten van Darryl Jodhabier, kwam de bal iet wat gelukkig bij Djamel terecht die het net wist te vinden. Met die 1-0 werd dan ook de rust bereikt.

DSVP was wel iets de bovenliggende partij en kon dan ook snel in de tweede helft op 1-1 komen. Maar dan blijkt PGS toch echt een heel vervelend team om tegen te spelen. Opgeven zit er in ieder geval nooit in. De wedstrijd werd open en kon allebei de kanten nog op, met grote kansen over en weer.

PGS trok daarbij aan het langste eind. De geweldig ingevallen Gino Mulder kon, op aangeven van Mo Lamsellak, een aantal minuten voor tijd de 2-1 in binnen schieten. Een wedstrijd waarin DSVP misschien wat meer had verdiend, maar PGS voor iedere ploeg een plaag blijkt. Individuele kwaliteit, gekoppeld aan strijd en saamhorigheid, maakt van PGS de ploeg die het is.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten