Verburch verliest van zichzelf

Afgelopen zaterdag stond voor Verburch de wedstrijd tegen Laakkwartier op het programma. Laakkwartier vorig jaar nog actief op de zondag is een onbekende tegenstander voor het vlaggenschip en niemand wist echt goed wat er te wachten stond.

Om 14.30 werd er onder een stralende najaar zon afgetrapt. De begin fase was rommelig en het spel werd voornamelijk op het middenveld gespeeld. Toch was het in de 14e minuut Serkan Tuzlacik die na een goede actie van Ilhan Senturk redelijk eenvoudig de 1-0 kon binnen schieten. Hierna had Verburch het spel overwicht en kreeg het een enorme kans om de score te verdubbelen. Helaas verzuimde Verburch dit en pardoes lag de bal in de goal van Verburch 1-1. Zoals vaker dit jaar was Verburch hier even van slag, het spel word rommeliger en laakkwartier schuwde het duel niet. De 2-1 van Laakkwartier was dan ook een klein beetje te verwachten. Slap verdedigen zorgde ervoor dat de aanvaller van Laakkwartier de 2-1 onberispelijk kon binnen schieten.

De 2e helft kwam er een heel ander Verburch op de mat. Goede aanvallen en strijdlust werden op de mat gelegd en iedereen wilde 2-2 maar eigenlijk ook de 2-3 maken. De inzet resulteerde echter vaak in gehaast en slordig spel. Veel kansen waarbij zeker de aanvallers minimaal 3 keer vrij voor de keeper stonden  konden niet verzilverd worden. Een uitstekende keepende keeper van Laakkwartier was zaterdag de sta in de weg voor het vlaggenschip.  Na 94 minuten floot de goed leidende scheidsrechter af en kon Verburch niet anders dan Laakkwartier feliciteren met de overwinning.

Volgende week staat de thuis wedstrijd tegen KMD op het programma om 14.30 wordt er afgetrapt aan de Arckelweg. Na deze wedstrijd is er een 3e helft dus zet niets in je agenda.