Vanuit Honsels perspectief | SV Honselersdijk naar finale nacompetitie

Gesteund door het supporterslegioen, dat deze keer ook met de boot kwam, won S.V. Honselersdijk de uitwedstrijd tegen Den Hoorn met 1-2. De wedstrijd begon later door de rookontwikkeling van Den Hoornse kant. Meestal komt het van Honselse kant echter deze keer lag de nadruk op de rode kleur.

Al snel werd onze rechtsback Niels van Wingerden met een te pittige overtreding gevloerd, waardoor zijn arm uit de kom schoot. Helaas bleek de ambulance noodzakelijk. De wedstrijd ging verder en na wat plaagstootjes van Den Hoorn brandde het duel pas echt los in de 20e minuut. Met een prachtig doelpunt maakte Tom van Veen de 0-1. Een voorzet van Joey Valstar vloog over de verdediging heen waar Tom van Veen vrijstond aan de linkerkant van het strafschopgebied. En in één keer op de bekende pantoffel. Een minuut later hing de 0-2 in de touwen. Ook dit was een fraaie. Na een overstap van Luke Groenenboom schoot Lars Ammerlaan de bal in het kruis. Binnen twee minuten op 0-2. De 0-3 had zes minuten later kunnen vallen. Tom ontfutselde de bal van een verdediger en kon alleen op de keeper af. Helaas werd zijn geplaatste bal gekeerd. Het waren goede minuten voor het eerste elftal. Met ook nog twee doelpunten afgekeurd. Den Hoorn kwam voor de rust niet verder dan een schot voorlangs. Ruststand 0-2.

De tweede helft leek de wedstrijd als een zomeravond wedstrijd te eindigen. Een gezapige 20 minuten waar niet veel gebeurde. Totdat een lange bal achter de verdediging viel en Den Hoorn attent met een boogbal de 1-2 maakte. Het werd nog wel spannend met 25 en plus 10 minuten te gaan, echter tot grote kansen leidde het niet voor Den Hoorn. S.V. Honselersdijk gaat met een 1-2 overwinning door naar de beslissende wedstrijd voor behoud in de eerste klasse. En dat is volgende week zaterdag de wedstrijd tegen HVV.

Opstelling:
Quinten van der Helm, Niels van Wingerden (-9 Brent Gardien), Max van der Kraan (geel) , Nigel Hendrix, Rik van Schie, Nick van der Kraan (60- Daan van Elswijk), Joey Valstar (geel), Lars Ammerlaan, Luke Groenenboom, Tom van Veen (A), Djehnairo Holder (geel -85 Ricardo van der Zijden).

Redactie: Honselersdijk
Foto’s: Koos Ophorst

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten