september 26, 2022

Van Kesteren, van der Zalm en Bransen verlengen bij Westlandia

Het voetbal seizoen gaat gelukkig weer een doorstart maken, maar natuurlijk zijn ook de gesprekken voor het nieuwe seizoen al in volle gang. De aankomende weken zal daar meer over bekend worden.

Voor nu willen we alvast 3 spelers bekend maken die hun contract hebben verlengd, en dat zijn niet zomaar spelers;

Desley Bransen, Mark van der Zalm en Steve van Kesteren hebben bijgetekend voor het nieuwe seizoen.

Desley is een echte Westlandiaan die al heel z’n voetbal loopbaan bij onze club speelt. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde, en niet meer weg te denken in het elftal van Cesco Agterberg. Met zijn power en onverzettelijkheid op het middenveld behoort hij tot een van de dragende spelers van het elftal. We zijn dan ook erg blij dat hij verbonden blijft aan onze club!

Mark is ook een echte Westlandiaan, die na een uitstapje bij Sparta al vele jaren te bewonderen is op onze club. Met zijn veelzijdigheid als speler kan hij op alle posities in de as van het elftal spelen. Waardoor ook hij een belangrijke speler binnen het elftal is!

We zijn dan ook blij dat Mark voor het 7e seizoen als selectie speler verbonden blijft aan onze club.

Steve zal volgend seizoen aan z`n 5e seizoen gaan beginnen. Dus we kunnen wel zeggen dat Steve ondertussen een Westlandiaan geworden is. De lange centrale verdediger staat z`n mannetje in het hart van de verdediging, maar naast zijn verdedigende kwaliteiten en de echte wil om te winnen, kan hij ook lekker scoren. Hij is met zijn doelpunten ook regelmatig belangrijk geweest voor het team! We zijn blij dat Steve bij onze club blijft. Naast deze spelers hebben Jack Morauw, Dinand Kuhn en Timo de Vreede nog een verbintenis voor het komende seizoen 2022/2023.

In de winter transfer periode heeft de TC ook niet stil gezeten. Er worden 3 spelers toegevoegd aan de selectie. Deze stellen we volgende week aan jullie voor..

Ook hebben een aantal spelers hun eerste contract bij de club getekend. Ook deze worden binnenkort bekend gemaakt!

Redactie en foto: Westlandia

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten