Twan Verdel maakt overstap van TOGB naar RKDEO

Vlak voor het afsluiten van de overschrijvingsdeadline heeft Twan Verdel besloten om in het nieuwe seizoen voor RKDEO uit te gaan komen. De 21-jarige speler doorliep de gehele jeugdopleiding van TOGB en stroomde vanuit de Onder 17 lichting door naar de Onder 23 selectie. Vanaf het seizoen 2021-2022 maakte hij al onderdeel uit van de A-selectie en had in de afgelopen seizoenen behoorlijk wat speeltijd in het vlaggenschip van de Berkelse vereniging in de 3e divisie. In het afgelopen seizoen kwam Verdel daarin tot 16 optredens.

Twan Verdel kan op meerdere posities in de aanval spelen maar ook op de nummer 10 positie. Met zijn overstap naar RKDEO wil Twan zich verder ontwikkelen en zeker ook meer speeltijd hebben in een eerste elftal op een goed niveau. Ook de goede sfeer binnen de RKDEO-selectie is voor hem een extra motivatie om de overstap te maken. Zijn ex-teamgenoot Jazz Vermeer, die twee jaar geleden dezelfde overstap maakte, kon hem daarover goede verhalen vertellen.

De technische staf en TC van RKDEO zijn blij met de komst van Twan Verdel en zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol kan gaan invullen in het nieuwe seizoen in de 1e klasse. Wij wensen hem veel succes en plezier bij onze vereniging!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten