Terugblik zondag Derde Divisie B. Westlandia (zon) degradeert naar de hoofdklasse

Zondag Derde Divisie B:

OFC werd op de laatste speeldag kampioen van de zondag Derde Divisie B en promoveert daarmee naar de Tweede Divisie. USV Hercules stond na de voorlaatste speeldag bovenaan, maar kwam op eigen veld tegen ADO’20 niet verder dan een 3-3 gelijkspel. OFC won met 3-0 van Quick en ging daardoor over USV Hercules heen op de ranglijst.

De derde periode ging naar HSC’21, dat met 2-1 van Westlandia (zon) won. De Naaldwijkers eindigden hierdoor als laatste en degraderen naar de Hoofdklasse. Bij een 2-0 achterstand belandde een schot van Desley Bransen in de 70e minuut via de paal en de keeper van HSC’21 in het doel: 2-1. In de laatste twintig minuten lukte het Westlandia (zon) niet meer om tot scoren te komen, waardoor de degradatie een feit was.

Gemert heeft de tweede periode in bezit. De eerste periode werd gewonnen door kampioen OFC. USV Hercules neemt als nummer twee van de competitie deze periode over.