Terugblik Nacompetitie 4e Divisie – 1e klasse. Wippolder wint met miniem verschil in Limburg en is door naar volgende ronde

4e Divisie – 1e klasse:

Net als VELO is ook Wippolder nog altijd in de race voor promotie naar de 4e Divisie. VELO won zaterdag in eigen huis met 4-2 (na verlenging) van Almkerk. En treft in de volgende ronde, op woensdag 5 juni, eersteklasser SHO uit Oud-Beijerland.

Wippolder won zondag met miniem verschil op bezoek bij SC Susteren. In het verre Limburg werd het 0-1 in het voordeel van de ploeg van trainer Mark Moen. Wippolder treft komende woensdag (5 juni) Bennekom, dat zaterdag met 1-3 won bij Unitas’30. Bennekom werd dit seizoen 5e in de 1e klasse G.

Ook Valken’68 stroomt deze ronde in. Zij spelen aanstaande woensdag thuis tegen VOC. De Rotterdammers spelen om lijfsbehoud, zij kwamen afgelopen seizoen uit in de 4e Divisie B. Waar ook onze regioploegen FC ’s-Gravenzande, Westlandia, HBS, RKAVV en DSO in actief waren. Valken’68 speelt om promotie. Zij kwamen het afgelopen jaar uit in dezelfde 1e klasse als VELO en Wippolder.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl

Uitslagen zaterdag 1 juni 2024:

VOC Ster De Stein3 – 0
 VV Heerjansdam DCV2 – 0
 VV Spijkenisse ASV Dronten3 – 2
 SC Kruisland EFC1 – 0
 VELO VV Almkerk4 – 2
Unitas ’30 VV Bennekom1 – 3

Uitslag zondag 2 juni 2024:

SC Susteren SV Wippolder0 – 1

Programma woensdag 5 juni 2024:

SHOVELO
SV ValkenswaardSDC Putten
VV HeerjansdamVV Spijkenisse
Valken’68VOC
WNCSC Kruisland
WippolderVV Bennekom

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten