Terugblik Nacompetitie 4e Divisie – 1e klasse. Wippolder verliest finale van Valkenswaard. Herkansingsronde start met duel tegen SHO

Nacompetitie 4e Divisie – 1e klasse:

Wippolder heeft de finalewedstrijd voor promotie naar de 4e Divisie verloren. Op neutraal terrein was tegenstander Valkenswaard duidelijk de betere ploeg. Maar lang bleef het 0-0. En bleef Wippolder dus hoop houden op een goed einde. Waar iedereen aan verlenging dacht, schoot Jordi van Meurs Valkenswaard in de blessuretijd naar de 4e Divisie.

Wippolder gaat nog wel de herkansingsronde in. Er is namelijk nog één open plaats voor promotie naar de 4e Divisie. In de eerste ronde treft Wippolder SHO, dat afgelopen woensdag VELO nog uitschakelde. SHO verloor zaterdag met 4-0 van Heerjansdam. De wedstrijd tussen Wippolder en SHO wordt op zaterdag 15 juni gespeeld. Op het terrein van Wippolder, aanvang 16.00 uur. De winnaar van dit duel speelt op 19 juni thuis tegen VOC uit Rotterdam. De winnaar daarvan speelt op 22 of 23 juni de grote finale op neutraal terrein. De winnaar van de grote finale promoveert uiteindelijk alsnog naar de 4e Divisie.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl

Uitslagen zaterdag 8 juni 2024:

 SV Valkenswaard SV Wippolder1 – 0
 VV SHO VV Heerjansdam0 – 4
 VV WNC VOC3 – 3WNC wns

Programma zaterdag 15 juni 2024:

SV WippolderVV SHO16.00 uur

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten