Update foto’s | Terugblik Nacompetitie 3e – 4e klasse zaterdag. Quick Steps degradeert naar 4e klasse. BSC’68 en Celeritas redden het net niet

Quick Steps degradeerde zaterdagmiddag naar de 4e klasse. Waar FC Maense eerst Vredenburch uitschakelde met een dikke overwinning, was nu Quick Steps aan de beurt: 1-6. Maense promoveert op haar beurt naar de 3e klasse zaterdag.

BSC’68 en Celeritas zijn er beiden niet in geslaagd promotie naar de 3e klasse zaterdag af te dwingen. BSC’68 kwam vlak voor rust op een 0-1 achterstand tegen OHVV, maar het was net zo snel weer gelijk: 1-1. Toch prikte OHVV er voor de thee nog één in: 1-2. In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren waardoor OHVV promoveerde naar de 3e klasse. De Benthuizenaren komen volgend seizoen, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Abdullah Sari, uit in de 4e klasse.

Het Rijswijkse Celeritas speelde tegen Excelsior’20. Bij rust keken de Rijswijkers tegen een 0-1 achterstand aan. In de tweede helft schoot Jergo Leijdekkers Celeritas naast Excelsior’20: 1-1. Een kwartier voor tijd kwam Celeritas weer op achterstand: 1-2. Met een kopbal op de paal en een kopbal net naast, was Celeritas nog dichtbij de gelijkmaker. Tot overmaat van ramp maakte de tegenstander er vlak voor tijd 1-3 van. Ook Celeritas speelt volgend seizoen gewoon weer in de 4e klasse.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
    Foto’s BSC’68: Coos Hübscher
    Foto’s Quick Steps: Cor Heijer
    Video’s: Twitteraccount Celeritas