Terugblik Nacompetitie 3e – 2e klasse zaterdag. Te Werve gedegradeerd. Uitschakeling voor Sportclub Monster en Verburch. DWO door naar volgende ronde

Te Werve degradeerde zaterdagmiddag naar de derde klasse zaterdag. In Rijswijk bleek het Zoetermeerse DWO nipt met 0-1 te sterk. Chadion Melfor, volgend seizoen te zien bij FC Skillz, maakte het enige en dus winnende doelpunt. DWO is hiermee door naar de volgende ronde en maakt dus nog altijd kans op promotie naar de tweede klasse zaterdag. DWO speelt in de volgende ronde thuis tegen TAVV uit Ter Aar.

TAVV schakelde de nummer twee uit de 3e klasse B uit, Monster: 2-3. SC Monster eindigde het duel met acht man na drie rode kaarten. Monster kwam snel met 0-2 achter. Tot overmaat van ramp kwam de thuisploeg met tien man te staan na een rode kaart voor Bink de Brabander. In de tweede helft lukte het Monster toch om op gelijke hoogte te komen met TAVV: 2-2. Thyme van der Arend maakte beide doelpunten. Vlak voor tijd kwam Monster met negen te staan na de tweede gele kaart, dus rood, voor Keke Stam. De daaruit volgende strafschop werd feilloos benut door de gasten: 2-3. Monster eindigde het duel uiteindelijk met acht, omdat ook Baas de Brabander er nog af moest met tweemaal geel.

Ook Verburch heeft het niet gered. De ploeg uit Poeldijk verloor met 4-2 van FC Oudewater. Soccer Boys, actief in de zaterdag 2e klasse C, won van Reeuwijk met 4-3 en ontvangt in de volgende ronde Oudewater.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten