Terugblik Nacompetitie 1e klasse – 2e klasse. HVV zet Honselersdijk terug in de 2e klasse en promoveert zelf naar de 1e klasse (met video)

1e klasse – 2e klasse

SV Honselersdijk – HVV

Zaterdag stond op het complex van GDA (Den Haag) de finale van de nacompetitie tussen Honselersdijk en HVV op het programma. Voor Honselersdijk als inzet lijfsbehoud in de 1e klasse, voor HVV promotie naar de 1e klasse.

HVV, de nummer twee van de 2e klasse C dit seizoen, versloeg vorige week zaterdag al eersteklasser TAC’90. Dat door deze nederlaag afdaalde naar de 2e klasse. Honselersdijk eindigde dit seizoen als 11e in de 1e klasse C. In de eerste ronde van de nacompetitie was Honselersdijk na verlenging te sterk voor RCL. In de tweede ronde werd afgerekend met Den Hoorn, dat daardoor degradeerde naar de 2e klasse.

De eerste helft eindigde zaterdag in een 1-0 voorsprong voor Honselersdijk. Maar vlak na rust was de stand alweer gelijk. Abdel Mohamed zette HVV weer naast Honselersdijk: 1-1. In de 72e minuut kreeg HVV een strafschop en deze werd benut door Ole de Mooij: 1-2. HVV hield het restant van de wedstrijd stand en promoveerde via deze weg naar de 1e klasse. Honselersdijk speelt na de zomer in de 2e klasse.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto: X-Account Koninklijke HC & VV
Video: Hans Altimari

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten