Terugblik Nacompetitie 1e – 2e klasse zondag. HVV door naar halve finale. RKDEO uitgeschakeld

HVV en RKDEO spelen nacompetitie voor promotie naar de zondag eerste klasse. Beide ploegen kwamen dit seizoen uit in de zondag 2e klasse C, waar Wippolder de titel pakte.

HVV speelde zondagmiddag thuis tegen KDO en won met 1-0. Na een 0-0 ruststand was het Quinten Jacobs die HVV in de 69e minuut met een kopbal op voorsprong zette: 1-0. In het restant van de wedstrijd werd niet meer gescoord. HVV komt in de volgende ronde uit tegen competitiegenoot Antibarbari.

RKDEO is uitgeschakeld. Uit tegen DONK werd met 4-2 verloren. De Nootdorpers zijn dus volgend seizoen ook gewoon weer tweedeklasser, maar dan op zaterdag. RKDEO keek na 25 minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan. Bij rust stond RKDEO alweer voor me 1-2 dankzij doelpunten van Izzy Rosini en Quinten Hellemons. In de tweede helft ging het mis. DONK scoorde nog driemaal en won uiteindelijk met 4-2.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl