Terugblik 4e Divisie A zondag. Goede zondag voor Westlandia, HBS en RKAVV

4e Divisie A zondag:

Een goede zondag voor onze regioploegen, die ook nu nog altijd ongeslagen zijn. Westlandia en HBS pakten de derde zege op rij en gaan samen aan kop met negen uit drie. RKAVV won ook en heeft na drie wedstrijden zeven punten.

Westlandia speelde zondagmiddag uit tegen SJC, dat ook de eerste twee duels had gewonnen. Bij rust was het nog 1-1. Zion Valies was trefzeker voor de Naaldwijkers. In de tweede helft liep Westlandia uit naar een 1-4 voorsprong door doelpunten van Mark van der Zalm, Kai Verbeek en Jeremy van Uunen. Een kwartier voor tijd scoorde SJC nog eenmaal: 2-4.

HBS won op eigen veld met 4-2 van Hoogeveen. Bij rust stond HBS al met 4-0 voor. In de tweede helft liet de thuisploeg de teugels wat vlieren en kon Hoogeveen terugkomen tot 4-2. Voor HBS waren Brayen Bröcker, Jedsel Markes, Fabian Hilpert en Ilias Kariouh trefzeker.

In Leidschendam was RKAVV met 2-1 te sterk voor Alphense Boys. Tom Plezier maakte beide Leidschendamse doelpunten.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Remco van Oosterom