Te Werve flink onderuit bij CVV Berkel

Het had voor Te Werve een wedstrijd moeten worden waarin het afstand zou kunnen nemen van de onderste regionen. Niets was minder waar. Een ontketend Berkel liet er geen misverstand over bestaan dat de punten in eigen huis zouden blijven.

Al na 7 minuten was het raak. Uit een vlot lopende aanval was het Roy Visser die de 1-0 in het doel schoot. Berkel rook zijn kans want Te Werve leek nog niet aan de wedstrijd begonnen. Toen het na een kwartier 2-0 werd door Roy Ammerlaan leek Te Werve kansloos voor een beter resultaat.

Tot aan de rust bleef het spel op en neer gaan en kreeg Te Werve wat kansen om terug in de wedstrijd te komen maar het bleef 2-0.

Na rust probeerde Te Werve, mede door een speech van Huib van Oostrom de bakens te verzetten maar was het wederom Berkel dat scoorde. 3-0 in de 64e minuut door Bart van de Dool. Wedstrijd beslist.

Amper drie minuten na de 3-0 viel ook de 4-0 die werd gemaakt door Jos Buitenhuis. Te Werve moest oppassen niet met een monsterscore het veld af te gaan en rechtte wederom de rug. In de 85e minuut werd het 4-1 maar het slotakkoord was toch weer voor Berkel dat via Roy Vissen in de 89e minuut de eindstand op het bord zette.

Berkel deed prima zaken op de ranglijst, voor Te Werve breken spannende tijden aan.