TAC’90 sluit seizoen 2023-2024 af en maakt zich op voor komend seizoen

Het bestuur en de technische commissie zijn zeer content met het feit dat naast hoofdtrainer Rob Gieben, alle huidige stafleden, waaronder de teammanager, de keeperstrainer, de verzorgers en fysio, de materiaalmannen en grensrechter ook komend seizoen weer deel uitmaken van de staf.

Dus ook Arsenio Halfhuid (32), die even na de Paasdagen samen met Rob Gieben vervroegd was ingestapt, blijft als assistent-trainer bij ons werkzaam. Arsenio begon als jeugdspeler bij RVC Rijswijk en speelde in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, Feijenoord en SBV Excelsior voor hij in 2009 aangetrokken werd door het Engelse Aston Villa. Eenmaal weer in Nederland kwam de centrale verdediger en verdedigende middenvelder uit voor FC Volendam, FC Emmen, AGOVV Apeldoorn en bij de amateurs van HBS, Haaglandia, OFC en DSO. Na zijn actieve voetballoopbaan wil hij zich nu verder ontwikkelen binnen het trainerschap. TAC’90 wil hem hierbij graag helpen.

Ahmet Guclu (55) is aangesteld als hoofdtrainer van het tweede team van TAC’90. Ahmet heeft als trainer tien jaar ervaring opgedaan binnen het jeugdvoetbal bij diverse clubs waaronder VCS, Haaglandia, en Die Haghe. Vanaf 2012 is Ahmet werkzaam binnen het seniorenvoetbal bij diverse clubs waaronder VELO, GDA, Wanica Star en HMSH. Mooi dat we erin zijn geslaagd een ervaren trainer als Ahmet binnen onze staf te kunnen verwelkomen.

Gezien de zeer prettige onderlinge samenwerking zijn we zeer verheugd dat we met deze staf ook komend seizoen gaan werken. Het bestuur en de technische commissie wenst de gehele staf heel veel plezier en succes!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten