SVC’08 stelt Martin Keus aan als hoofd jeugdopleidingen

SVC’08 heeft Martin Keus aangesteld als Hoofd Opleidingen voor de gehele jeugd. Martin was de afgelopen twee seizoenen als Hoofd Opleiding onder en middenbouw al verantwoordelijk voor de jongste jeugd. De komende twee jaar zal hij voor de gehele jeugd het aanspreekpunt zijn. Daarbij zal hij dit seizoen, als vervolg op het door hem al behaalde Hoofd Opleiding C, de Hoofd opleiding B van de KNVB volgen. Martin zal in deze functie Harold Tjaden opvolgen met wie hij de afgelopen jaren samen beleid, plannen en een visie voor de club ontwikkelde.

Martin is een echte clubman. Is net als onze hoofdtrainer Michael zijn jeugdvoetbalcarrière gestart op SV’35. Ooit begonnen als trainer van zijn neefje Rick en daarna niet meer weg te denken in het trainerskorps.

Het nieuwe Hoofd Opleiding zal als aanspreekpunt voor voetbaltrainers en technisch kader een cruciale rol spelen in de kwaliteit van het jeugdvoetbal op SVC’08. Martin heeft zich de afgelopen twee jaar sterk ontwikkeld en we zien in hem een deskundig en inhoudelijk sterke clubman. Wij denken met het vastleggen van Martin voor de komende twee jaar wij een nieuwe impuls kunnen geven aan het profiel van onze mooie voetbalclub.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten