SVC´08 levert met 2 trainers en 2 hoofden opleiding grote bijdrage aan KNVB-cursusavond

Arnold Harteveld en Frank van Elburg hebben op het complex van Ado Den Haag met hun eigen teams (resp. jo10-1 en jo11-1) een demonstratietraining gegeven.

Zij werden daarbij begeleid door de Hoofden Opleiding (HO’s) Martin Keus en Harold Tjaden.

Doel van de demonstratietrainingen was om te laten zien hoe bij SVC’08 een hoofd opleiding (HO) een jeugdvoetbalcoach begeleidt in de praktijk.

35 deelnemers die zich bij de KNVB voor deze thema-bijeenkomst hadden opgegeven konden zich hierdoor laten inspireren.


Na de training gingen de deelnemers weer naar binnen, waar zij live de nabespreking van de HO met de trainer bijwoonden.

Er was ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. Frank, Arnold, Martin en Harold gaven ongeremd antwoord op vragen, en gunden hiermee de aanwezige clubs een blik op hoe bij SVC’08 het Jeugdvoetbalbeleidsplan op het veld wordt toegepast.

De bijeenkomst stond onder leiding van Eric Treling, medewerker voetbalontwikkeling van de KNVB.

Eric: “Ik ken de jeugdopleiding van SVC’08 en ben zeer tevreden over hoe SVC’08 zich deze avond heeft gepresenteerd. Harold Tjaden en Martin Keus zijn door de KNVB tot HO opgeleid en dan is het mooi om te zien dat zij de kennis en vaardigheden gestructureerd overbrengen. Doordat de jeugdvoetbalcoaches goed worden begeleid en opgeleid kunnen zij alle jeugdvoetballers nog meer plezier en betere ontwikkelingsmogelijkheden in een nog fijnere omgeving bieden. Dat vindt de KNVB belangrijk. Het was een waardevolle bijeenkomst.”

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten