sv Houtwijk zet haar jeugd leden in bij de ontvangst van Cheque van € 5.000 van de Zwaluwen Jeugd Actie

De Houtwijk jeugd heeft het afgelopen weekend de cheque van 5.000 van de Zwaluwen Jeugd Actie extra luister bijgezet.

Cerano Bakker (r) overhandigde voor aanvang van de thuis wedstrijd tegen Laakkwartier de cheque aan de jeugd voorzitter van Houtwijk, Andries Bongers en het tevreden kijkende algemeen bestuurlid Ed Jacobs.

De heer Bakker kwam speciaal naar Houtwijk toe vanuit Barendrecht, hij is de project coördinator bij Zwaluwen Jeugd Actie van het district West 2 van de KNVB. In de periode dat Peter Oskam voorzitter was van West 2 is hij 9 jaar bestuurslid geweest bij de KNVB in Rotterdam bij technische zaken en opleidingen.

In het bezit van een volle agenda, want hij is tevens voorzitter van Spartaan`20 in Rotterdam kwam hij naar Houtwijk. Je komt als club voor deze mooie cheque in aanmerking dankzij de deelname van jeugd teams van Houtwijk aan het Zwaluwen Jeugd Actie toernooi. Dit toenooi word aan het begin van elk seizoen door de KNVB in Zeist georganiseerd. Hiermee maakt de KNVB voetbal voor iedereen mogelijk.

Terwijl het bestuur van sv Houtwijk 10 dagen geleden op veld 1 ook een Cheque van € 5.000 euro in ontvangst mocht nemen van de Vrienden loterij, ter ondersteuning van grote investeringen t.b.v. de verduurzaming van het huidige clubgebouw was deze cheque wederom een opsteker. De verduurzaming was echt prioriteit om te overleven in het amateurvoetbal. Met de energie crisis en de alsmaar stijgende kosten bij deze club moet je als club iets doen.

Het was sfeerverhogend op het Rijnveld sportpark, om de jeugd ook eens kennis te laten maken met het selectie voetbal bij Houtwijk. Binding tussen jong en oud bij elke club zou een flinke groei mogelijk versterken.

Het invaliden toilet geplaatst in de hal van het clubgebouw van Houtwijk in beeld gebracht.

Het invalidentoilet ziet er prachtig uit, met als extraatje voor moeders met kleine kinderen is er links achteraan ook een baby commode ingericht. Dit project heeft het bestuur ook mee genomen, bij de aanvraag van de subsidie aan Zwaluwen Jeugd Actie.

Onderstaande foto tevens poster staat Betaald Voetbal scheidsrechter Allard Lindhout uit Noordwijk die ambassadeur is bij de Zwaluwen Jeugd Actie.

En project 2 dat aansluit bij het invalidentoilet is het plaatsen van een invaliden lift. Deze wordt geplaatst naast de trap aan de kant van veld 1. De omgevingsvergunning kostte de club anderhalf jaar, anders had de er al gestaan. Er dienen 4 heipalen onder de toekomstige lift geheid worden om daarna met het raamwerk en steigers de lift te gaan plaatsen.

Het eind is in zicht van een groot investering project o.a. Led verlichting buiten en binnen, 3 dubbel glas, dakisolatie, 70 zonnepanelen en verbeteringen voor mensen met een beperking binnen het clubgebouw. Een prachtig project dat 2 jaar geleden is opgestart door het huidige bestuur van Houtwijk.

Alles kan nog veranderen en wijzigen maar de 2e helft van december 2022 gaan de heipalen de grond in en de oplevering wordt verwacht na de winterstop eind januari 2023.

Redactie en foto`s: Peter Grootscholten

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten