Sv Houtwijk sluit het voetbalseizoen af met een grote BBQ voor de leden

Houtwijk sluit het voetbalseizoen af op zaterdag 22 juni met een barbecue voor de leden. Ook de ouders van jeugdleden mogen zich aanmelden en hebben dat in grote getale gedaan. Daarnaast komen ook diverse trainers en begeleiding van de teams naar de bijeenkomst.

Inmiddels hebben zich  180 personen aangemeld en belooft deze dag een leuke en gezellige afsluiter van het seizoen te worden.

Houtwijk heeft voor een  prima ontvangst gezorgd, met een kleine bijdrage wordt de bbq rijk aangekleed en krijgen de deelnemers ook nog twee consumptiebonnen.

Een dag als deze kan niet worden georganiseerd zonder de inzet van veel vrijwilligers die vanzelfsprekend ook zullen genieten van de bbq. Na deze afscheidsbijeenkomst zullen alle vrijwilligers beginnen aan de meer dan verdiende zomerstop.

De eerste activiteit voor het seizoen 2024 – 2025  al gestart  

Doordat de gemeente het veld op 15 mei al heeft ingezaaid is het voor Houtwijk noodzakelijk de ijkpunten (van strafschopgebied naar strafschopgebied) van een kenmerk te voorzien zodat in een later stadium de lijnen opnieuw kunnen worden gekalkt.

Doordat het gras enorm gaat groeien is de huidige belijning straks niet meer zichtbaar, en  de ijkpunten moeten er voor zorgen dat de maten, zoals gesteld en vereist vanuit de KNVB, weer worden nagekomen. Ook de gele hoekvlag punten zijn cruciaal voor begin augustus als de sproeiers worden uitgezet en de lijnen worden gekalkt.  Supervrijwilliger van Houtwijk Peter Grootscholten deed in het verleden actief mee aan het belijnen van het veld, echter laat hij deze activiteit tegenwoordig (noodgedwongen) aan zich voorbij gaan. Good old Jan Middendorp, een echte KMD man, verzorgt voor Houtwijk het kalken zodat het veld en de club er straks weer goed gekalkt opstaan.

Het onderhoud van de kalklijnen de rest van het seizoen wordt al jaren verzorgd door Nico van Lieshout.

Tekst hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto Peter Grootscholten

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten